Ana Sayfa / Genel / Lütfi Kaşıkçı neden kaçtı?

Lütfi Kaşıkçı neden kaçtı?

MHP’li Lütfi Kaşıkçı’nın canlı yayın sırasında kaçması tepki çekmişti. MHP’li vekil Lütfi kaşıkçı deprem anında kaçması ile ilgili kendini savundu.

Deprem anında kaçan MHP’li milletvekili bakın kendini nasıl savundu. Lütfi Kaşıkçı, ben neden kaçtım sorusunun yanıtını video ile verdi. Hatay’da meydana gelen 6.4’lük depreme canlı yayında yakalanan ve sarsıntı sırasında panikle kaçmaya başlayan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, eleştirilere paylaştığı video ile yanıt verdi. Hatay’ın yerle bir olmuş halini paylaşan Kaşıkçı, “Böyle bir şehirden çıktım. Vicdanınız kurusun. Rabbim hiç bir kulunu böyle bir acı ile imtihan etmesin.” dedi.

20 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay’da iki büyük sarsıntı daha yaşandı. 20.04’te Defne ilçesinde 6.4 büyüklüğünde, 20.07’de ise Samandağ ilçesinde 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Hatay’da bir kez daha yıkıma yol açan depremlere MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı canlı yayında yakalandı. Yardım dağıtım merkezinde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Kaşıkçı, şiddetli sarsıntı sonrası panikle kaçtı.

Yayını bırakıp kendisini binanın dışına atan Kaşıkçı, eleştirilerin hedefi haline geldi. Depremin ilk anından itibaren bölgede çalışmalarına devam eden Kaşıkçı, eleştirilere sosyal medyadan paylaştığı bir video ile yanıt verdi.

Deprem anında panikle kaçan MHP'li vekil, eleştirilere paylaştığı video ile yanıt verdi

Hatay’ın yerle bir olmuş halini paylaşan Kaşıkçı, “Böyle bir şehirden çıktım. Vicdanınız kurusun. Rabbim hiç bir kulunu böyle bir acı ile imtihan etmesin.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting