Ana Sayfa / Ekonomi / Maaşını az bulan AKP’li milletvekili

Maaşını az bulan AKP’li milletvekili

AKP milletvekili maaşının azlığından yakındı. Milletvekilleri az maaş almaktan yakındı emekliler ise milletvekillerine acıdı. Sakarya’da konuşan AKP Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, yaptıkları çalışmaya göre milletvekili maaşlarının azlığından yakındı.

Maaşından yakınan AKP’li milletvekili Türkiye’de gündem oldu. Emekliler yaşam savaşı verirken milletvekili az maaş alıyoruz dedi ülke gerildi.

Hizmet İş Sendikası Sakarya Şubesi’nde sendikanın genişletilmiş temsilciler toplantısı eğitim programına katılan ve aynı zamanda FİSKOBİRLİK Genel Başkanı da olan  AKP Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar, milletvekili maaşları ile ilgili sözleri dikkat çekti.

“VEKİLLERİN ÖZGÜR OLMASINI İSTEMİYORLAR”

Milletvekillerinin 2023 yılı aylık maaşının 73 bin 379 TL olduğuna, her masrafının da maaşlarından karşılandığını belirten Bayraktar şunları söyledi:

*Ya niye söylüyorum bunu bir ara söylemiştim. Bir medya kuruluşu eleştirmiş beni Giresun’da arkadaşlar, rabbime hamdolsun fındığımız var.

*Arka planda bir miktar birikimimiz var. Vesaire yoksa bu maaşlarla vekillerin çalışma yapabilme imkanı yok ya.

*Az demiyorum, ya çok iyi para ama, yapılan işe göre bunu yapma imkanın yok. Peki niye tartışılıyor bu konu? Muhtemelen vekillerin özgür olmasını istemiyor arkadaşlar ya.

LÜTFİ BAYRAKTAR NECİ, NERELİ VE KİM?

Maaşı yetmeyen milletvekili kim sorusun yanıtı. Sakarya Kocaali’de doğdu. Bursa Uludağ Üniversitesi Turizm İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi´ni bitirdi. Serbest Avukat olarak çalışma hayatına başladı.Sakarya Üniversitesinde işletme dalında tez çalışması yaptı. Lütfi Bayraktar bir dönemde Ak Parti Kocaali İlçe Başkanlığı yapmıştır. 01.12.2007 tarihinde yapılan Fiskobirlik Genel Kurulunda Yönetim Kuruluna seçildi.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti Sakarya milletvekili aday adayı oldu ve Ak Parti’den 7. Sıra Sakarya milletvekili adayı gösterildi.

Lütfi Bayraktar evli ve iki çocuk babasıdır.
28. dönem milletvekilidir.

İlginizi Çekebilir

FED yeni faiz kararı

FED son faiz kararı açıklandı. FED faizi sabit tuttu. FED kararı sonrası dolar ve para …

Sınırsız Hosting