Ana Sayfa / Kadınca / Madame X dinle (Madonna)

Madame X dinle (Madonna)

Madame X şarkıları klibi izle ve dinle diye yakında arama motorlarında çok sık karşılaşacağız. Madonna yeni albümü Madame X’i piyasaya çıkarıyor ve rekor kırması bekleniyor albümün. Popun kraliçesi Madonna, sosyal medya hesabından, 14 Haziran’da piyasada olacak yeni albümü Madame X’i tanıttı…

Madonna Madame X şarkıları sözleri ve klibi izle, dinle Youtube diye artık aramaya başlayabiliriz yakında. 1990’lı yıllara damga vuran müziğin efsane ismi Madonna, 4 yıl aradan sonra 14 Haziran’da yeni albüm çıkarmaya hazırlanıyor.

Madame X adını verdiği albümünün tanıtımı sosyal medya hesabından yapan Madonna Madame X’i şöyle tanımlıyor: “Madame X, gizli bir ajan; dünyayı dolaşan, kimlikten kimliğe bürünen, özgürlük için savaşan, karanlığa ışık getiren, o bir cha cha dansçısı, profesör, bakıcı, devlet başkanı, anne, çocuk, öğretmen, rahibe, şarkıcı, aziz, mahkum.”

60 yaşındaki yıldız neden albüme Madame X dediğini de şu sözlerle anlatıyor: “Madame X, dünya çapında kinlik değiştiren, özgürlük mücadelesi veren, karanlık yerlere ışığı getiren bir gizli servisin adı.”

 

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting