Ana Sayfa / Manşet / Mahsun Kırmızıgül’den Adem Yarıcı paylaşımı

Mahsun Kırmızıgül’den Adem Yarıcı paylaşımı

Hatay’da bir vatandaşın açlıktan dolayı kendini yakması bazı çevrelerce şov diye nitelenince ünlü sanatçılar da bu duruma tepki gösterdi. millet açlıktan ve işsizlikten intihar ederken iktidar sahiplerinin bunu şov görmesi ve mutlu azınlıkların olayın üstünü kapatmaya çalışmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Hatay’da ‘Çocuklarım aç’ dedikten sonra kendini yakarak yaşamına son veren Adem Yarıcı’yla ilgili bir flaş bir paylaşım yaparak “Bu ülkeyi soyan gözü doymazlar, bu garibana iyi bakın” ifadelerini kullandı.

Ecevit hükümeti döneminde bir yazar kasa atıldı diye dünyayı ayağa kaldıranlar şimdi insanlar işsizlikten açlıktan kendini yakıyor mutlu azınlık sahibi iktidar ve yandaşları ise bu duruma şov diye bakıyor. Toplum adeta kendini kaybetmiş gibi. Düşünün ki bir ülkede insanlar işsizlikten canını kıyıyor başta bazı iktidar sahipleri olmak üzere onların trolleri ve yandaşları bu durumu şov görüyor bu kadar vicdansızlıkla bu ülke daha ne kadar ayakta kalacak o da ayrı bir soru.

MAHSUN KIRMIZIGÜL’DEN AĞIR ELEŞTİRİ

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Hatay Valiliği’nin önünde “Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz!” dedikten sonra kendini yakarak yaşamına son veren Adem Yarıcı’nın ölümüyle ilgili sosyal medya hesabından ses getiren bir paylaşım yaptı.

“YAZIKLAR OLSUN BÖYLE DÜZENE”

Kırmızıgül, hayatını kaybeden yurttaşın son fotoğrafını paylaşarak, “İçler acısı bir fotoğraf. Ciğer dayanmaz bu tabloya. Çocuklarına ekmek götüremeyen çaresiz baba kendini yakarak öldürmüş. Yazıklar olsun böyle düzene. Bu ülkeyi soyan gözü doymazlar, bu garibana iyi bakın. Bu adamın adı Adem Yarıcı” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kiracı evi patlattı

Ev sahibine kızan kiracı daireyi patlattı. bursa7da kiracı ev sahibi kavgası sonucu daire harabeye döndü. …

Sınırsız Hosting