Ana Sayfa / Spor / Malatya-Beşiktaş maçı ne zaman 22 Ocak

Malatya-Beşiktaş maçı ne zaman 22 Ocak

Canlı Malatya-Beşiktaş maçı ne zamana alındı saat kaçta oynanacak bilgisi. Süper Lig’de 21 Ocak Cuma günü oynanması planlanan Yeni Malatyaspor-Beşiktaş müsabakasının tarihi değişti.

Canlı Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçının ertelenen tarihi ve maçın oynanacağı tarih. Süper Lig ertelene maçlar ve oynanacakları tarihler.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında dün saat 17.00’de başlayan Gaziantep FK-Yeni Malatyaspor maçının ikinci yarısı yoğun kar yağışı nedeniyle bugün 17.00’ye ertelenmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada, Gaziantep’te elverişsiz hava ve saha koşullarının sürmesi nedeniyle mücadelenin bir kez daha ertelendiği ve daha sonra ilan edilecek bir tarihte kaldığı yerden devam edeceği belirtildi.

Bu müsabakanın ertelenmesiyle 21 Ocak Cuma günü saat 20.00’de oynanması planlanan Yeni Malatyaspor-Beşiktaş maçının da 22 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’a alındığı ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting