Ana Sayfa / Gündem / Malatya’da 5.2 deprem

Malatya’da 5.2 deprem

Malatya’da büyük deprem. Malatya depremi öncü mü? Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 30 saniye süren sarsıntı çevre illerden de hissedilirken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Ekipler saha tarama çalışmalarına başlamıştır. An itibari ile herhangi olumsuz bir durum yoktur.” dedi.

Malatya deprem öncü mü, artçı mı. Son deprem Malatya 5.2. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
ÇEVRE İLLER DE SALLANDI

Sarsıntı Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep ve Mardin’de de hissedilirken deprem yerin 13.93 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 5.2 büyüklüğündeki deprem saat 16.04’te meydana geldi.

Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi

KANDİLLİ DEPREMİN ŞİDDETİNİ 5.3 OLARAK AÇIKLADI

Kandilli Rasathanesi ise 30 saniye süren depremin şiddetini 5.3 olarak açıkladı. Kandilli, depremin merkezini ise Yeşilyurt; derinliğini ise 6.7 km olarak duyurdu.

BAKAN YERLİKAYA: SAHA TARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada ekiplerin sahaya indiğini belirterek şunları söyledi: “Malatya #Battalgazi’de 5.2 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. An itibari ile herhangi olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.”

VALİ YAZICI: DEPREMİ ÇOK CİDDİ BİR ŞEKİLDE HİSSETTİK

Malatya Valisi Ersin Yazıcı da yaptığı açıklamada “Depremi çok ciddi manada hissettik. Şu ana kadar olumsuz bir durum yok” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Korhan Berzeg gizemi çözüldü

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’i yaban hayvanları parçalamış. Kayıp ekonomist gizemi çözüldü. Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil …

Sınırsız Hosting