Ana Sayfa / Kime Ait / Maltepe EYT mitingi saati ve tarihi

Maltepe EYT mitingi saati ve tarihi

EYT mitingi Maltepe 17 Pazar saati ve katılan sayısı. Maltepe’de emeklilikte yaşa takılanlar miting yapıyor pazar günü. EYT miting tarihi, saati belli oldu pazar günü için. EYT mitingi için valilik tarafından izin çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar büyük buluşmaya hazırlanıyor. EYT’liler kendileri ile ilgili yasanın çıkması için miting alanından çağrıda bulunacak. İstanbul Valiliği’nden EYT mitingine izin verilmesiyle EYT mitingi ne zaman saat kaçta soruları merak konusu oldu. İşte emeklilikte yaşa takılanlarda son durum ve EYT mitingi detayları..

EYT İstanbul Maltepe mitingi 17 Pazar saat 12, kaç kişi katılacak bilgisi. Emeklilikte yaşa takılanlar pazar günü Maltepe’de mitingte buluşacak ve hak arayacaklar. Hükümet ise EYT’nin çıkmayacağını gündemlerinde olmadığını söyleyor. EYT’li onbinlerce kişi ise yerel seçimlerde oy tercihlerini de buna göre yapabilir birçok il ve ilçede beklenmedik sonuçlar çıkabilir.

Emeklilikte yaşa takılanlar seslerini duyurmak için büyük çaba harcıyor. Seçim çalışmalarını farklı bölgelerde yürüten adaylardan gelen son açıklamalar EYT meselesini tekrar gündeme taşımıştı. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) İstanbul’da yapılacak büyük mitinge İstanbul Valiliği’nden izin çıktı. EYT mitingi 17 Mart Pazar günü saat 12:00 – 15:00 arasında Maltepe miting alanında gerçekleştirilecek. Duyurusunu da Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yaptı. Mitinge milletvekilleri de davet edildi. EYT’liler mitinge 1 milyon kişi beklediklerini duyurdu.

EMNİYET GÜÇLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapıldı. Öte yandan derneğin Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre tüm güvenlik önlemleri için Emniyet Müdürlüğü ile toplantılar da yapıldı.

eyt sözcü ile ilgili görsel sonucu

MANSUR YAVAŞ’TAN “EYT” AÇIKLAMASI

“Millet ittifakı”nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mansur Yavaş, basın mensuplarının kendisine yönelttiği, EYT’lilere yönelik sağlık primlerinin ödenmesine ilişkin projesinin eleştirilmesiyle ilgili soruya;
“EYT’liler 75 TL primi yatıramadığın zaman kendisi, ailesi, çocukları sağlık yardımından yararlanamıyor. Bunun farkında değiller. Belediye nerelere para ödemiyor ki? 75 TL EYT’lilerin parasını ödemek konuşulacak bir konu bile değil. Ankara’daki bütün EYT’lilerin sağlık priminin parasını yatırsak bir dinozor parası yapmaz” yanıtını verdi.

İlginizi Çekebilir

Trafik cezaları katlandı

Trafik cezaları katlandı, ceza yiyen sürücü sayısı iki katına çıktı. Devletin en büyük gelir kalemi …

Sınırsız Hosting