Ana Sayfa / Genel / Maltepe’de grev bitti

Maltepe’de grev bitti

SON DAKİKA. Maltepe Belediyesi ile işçiler anlaştı grev bitti. Maltepe’de grev sona erdi. İşçiler istediklerini aldı Maltepe Belediyesi’nde. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Genel İş Sendikası ile sürdürdükleri toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşmayla sonuçlandığını duyurdu.

Maltepe Belediyesi’nde grev bitti. CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Genel-İş Sendikası’yla yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Kılıç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Genel-İş Sendikası’yla sürdürdüğümüz toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanmıştır. Bu süreçte sağduyu ve anlayışını esirgemeyen halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Maltepe Belediyesi’nde anlaşma sağlandı Grev sona erdi…

GENEL İŞ SENDİKASI: YASAL GREVİMİZ BUGÜN İTİBARİYLE SONA ERDİ

Genel-İş Sendikası da anlaşma sağlandığını teyit etti ve ikramiye dahil en düşük ücretin net 4 bin 700 lira olduğunu duyurdu:

“Maltepe Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Yapılan anlaşmaya göre ikramiye dahil en düşük ücret net 4700 TL oldu. Uyuşmazlık nedeniyle 23 Şubat’ta başlayan yasal grevimiz bugün itibariyle sona ermiştir.”

İlginizi Çekebilir

Tapuya yeni zam

Tapu döner sermaye zamlandı. Yeni ev alan tapuya gittiğinde döner sermaye için 6 bin liraya …

Sınırsız Hosting