Ana Sayfa / Yaşam / Manavgat düşen eğitim uçağı 10 Haziran

Manavgat düşen eğitim uçağı 10 Haziran

Manavgat düşen eğitim uçağı ölen ismi ve yaralananlar.Antalya son dakika uçak düşme haberleri. Antalya’nın Manavgat ilçesi Kum mevkiinde içinde 3 kişinin bulunduğu eğitim uçağı düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Antalya Manavgat’ta tek motorlu eğitim uçağı düştü 10 Haziran. Manavgat düşen eğitim uçağı kime ait ve ayrıntıları. Antalya’nın Manavgat ilçesi Kum mevkinde uçak kazası meydana geldi. Manavgat Atatürk Stadının arkasında bulunan pisten havalanan 172P TC-DBD tipi eğitim uçağı havalandıktan 2 dakika sonra yaklaşık 300 metre ileride karpuz tarlasına düştü. Saat 14.40’ta meydana gelen olayı gören karpuz tarlasındaki vatandaşın ihbarıyla için bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

PİLOT LEVENT ARSLAN ÖLDÜ
Karpuz tarlasına düşen tek motorlu eğitim uçağının içinde bulanan 3 kişiden pilot Levent Arslan olay yerinde hayatını kaybetti. Düşen uçakta bulunan ve ağır yaralanan Devrim Gün ve Ataberk Gökmen isimli iki genç ise, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından çevredeki yakın hastaneye sevk edildi. İki gencin İstanbul’da Bilgi Üniversitesi öğrencileri olduğu öğrenildi.
Meydana gelen kaza ile ilgili olay yerinde jandarma ekipleri tarafından bariyer çekilerek, soruşturma başlatıldı.
Aynı olay geçen yıl da meydana geldi. 30 Ekim 2018 tarihinde Cessna 152 tipi TC KIM tescilli eğitim uçağı düştü ve 2 kişi hayatını kaybetti.30 Ekim 2018 tarihinde de aynı bölgeye bir eğitim uçağı düşmüş ve 2 kişi hayatını kaybetmişti.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting