Ana Sayfa / Gündem / Manisa Mersin MHP’ye bırakıldı

Manisa Mersin MHP’ye bırakıldı

AKP ile MHP yerel seçimler için anlaştı, MHP 2 büyükşehir’e tamam dedi. Bahçeli, mersin ve Manisa’da aday çıkaracak geri kalan illerde AKP desteklenecek. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yaptığı açıklamada, 30 büyükşehrin 28’inde AK Parti adayı, Manisa ve Mersin’de ise MHP adayının destekleneceğini duyurdu.

AKP, yerel seçimlerde MHP’ye 2 büyükşehirde aday çıkarma onayı verdi. Merin ve Adana’da AKP aday çıkarmayacak MHP’li aday desteklenecek. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, AK Parti ile MHP heyetleri arasında yapılan görüşmelerin ardından açıklamalarda bulundu. Yıldız, 30 büyükşehrin 28’inde AK Parti adayı, Manisa ve Mersin’de ise MHP adayının destekleneceğini duyurdu.

AK Parti ile görüşmelerin mutabakatla yapıldığını kaydeden Yıldız, yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız, “30 büyükşehirden 28’inde AK Parti, 2’sinde ise MHP aday gösterecek.” ifadelerini kullanarak 2 büyükşehrin Manisa ve Mersin olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız

MHP’li Yıldız, yaptığı basın açıklamasının devamında ise “Kalan 51 ilin 29’unda ittifak, ortak aday gösterecek.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Müsavat Dervişoğlu neci, nereli, yaşı?

Müsavat Dervişoğlu aslen nereli, kç doğumlu, eğitimi ve siyasi kariyeri nasıl bilgisi. İP Genel Başkanı …

Sınırsız Hosting