Ana Sayfa / Genel / Mansur Yavaş’ın Bahçeli’ye yanıtı

Mansur Yavaş’ın Bahçeli’ye yanıtı

Mansur Yavaş, suskunluk siyaseti ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tehditlerine cevap verdi. Mansur Yavaş, işimize bakalım gardaş türünden açıklama ile bahçeli’ye mesaj gönderdi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tehdinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Mansur Yavaş, kendisini tehdit eden MHP Lideri Devlet bahçeli’ye ilginç bir cevap verdi. Mansur Yavaş’ın mesajı diplomasi dersi olarak okutulacak türden oldu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Ankara’daki Alparslan Türkeş etkinliğinde çıkan kavga nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş‘ı hedef alarak “Mansur Bey’in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır” tehdidinde bulunmuştu.

Bahçeli’nin sözleri üzerine bir açıklama yayımlayan Mansur Yavaş, “2,5 yıldır siyasi demeç vermedim. Bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara yanıt vermeyeceğim” dedi.

Yavaş’ın açıklaması şöyle:

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting