Ana Sayfa / Kadınca / Maraşlı nasıl bir dizi, konusu

Maraşlı nasıl bir dizi, konusu

Maraşlı 1. bölüm izle konusu ne kimler oynuyor bilgisi. Maraşlı dizisi seti nerede nerede çekiliyor sorusu. Maraşlı dizisi yayın günü ve oyuncuları.

Burak Deniz ve Alina Boz‘un başrolündeki Maraşlı dizisinin konusu, seti nerede bilgisi. ‘Maraşlı’ 11 Ocak Pazartesi günü izleyiciyle buluşuyor. Dizinin başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaşıyor.
Yapımını Tims&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı ‘Maraşlı’ 11 Ocak Pazartesi günü izleyiciyle buluşuyor.

Senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur’un, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca; Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Kılıç, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala ve Bedriye Rosa Çelik rol alıyor.

DİZİNİN KONUSU
Maraşlı, kızı Zeliş’in vurulmasıyla hayatında yeni bir sayfa açan; gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı’nın, bir gün istemeden büyük bir olayla karşılaşan Mahur’la tanışması ve hayatını kurtarması sonucu, hem aşkın hem de büyük sırların peşinde soluksuz bir serüvene sürüklenmesini konu alıyor.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting