Ana Sayfa / Spor / Marco Verratti Galatasaray yolunda

Marco Verratti Galatasaray yolunda

Galatasaray, PSG’nin yıldız futbolcusu Marco Verratti için harekete geçti. Marco Verratti nasıl bir futbolcu kariyeri mevkisi ve istediği para bilgileri. Galatasaray, Al-Ahli ile görüşmeleri donduran PSG’nin yıldızı Marco Verratti için harekete geçti. Erden Timur’un en büyük hayallerinden biri olan İtalyan orta saha için sarı-kırmızılılar, tüm şartları zorlayacak.

Futbolcu Marco Veratti, Galatasaray yolunda transfer için çalışmalarh ızlandı. Paris Saint-Germain ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Marco Verratti’nin Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli ile yaptığı görüşmeler durdu. Bu gelişme üzerine harekete geçen Galatasaray, İtalyan orta sahayı renklerine bağlamak için düğmeye bastı.

TALEPLERİ SONRASI GÖRÜŞMELER DURDU

L’Equipe’in haberine göre; Paris Saint-Germain’den ayrılması beklenen Marcao Verratti, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli ile prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak dünyaca ünlü futbolcunun menajerlerinden yeni talepler gelmesi sonrası Al-Ahli transferi askıya aldı.

GALATASARAY ŞARTLARI ZORLAMAYA HAZIR

Bu gelişme sonrası devreye giren Galatasaray’ın Verratti’yi transfer etmek tüm şartları zorlamaya hazır olduğu belirtildi. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un en büyük hayallerinden biri olan futbolcu için kesenin ağzını açacağı iddia ediliyor.

 

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting