Ana Sayfa / Ekonomi / Marketler etiket değiştiriyor

Marketler etiket değiştiriyor

Asgari ücretin açıklamasından sonra başta üç harfli marketler olmak üzere birçok zincir market bu gece yarısındarn itibaren zamlı fiyatlara geçiyor bazı marketler bu gece sabaha kadar etiket değiştirecek.

Marketler zamlı etiketlerini hazırladı yarın sabaha zamlı fiyatla uyanacağız. Ülkede düzen ve denetim olmayınca zincir marketler istedikleri gibi zam yapmaya devam ediyor. 2023 asgari ücret açıklanmasından sonra başta üç harfli zincir marketler olmak üzere birçok market bu gece yarısı zamlı etiketlerini raflara asmaya başladı.

Vurgun ve yüksek kar hırsı asgari ücreti eritecek. Devletin yeterli önlem almaması ve dar gelirliyi korumaktan uzak kalması fırsatçı ve vurguncu perakkendeci ve toptancılara yaradı. Bazı haber sitelerinde Şok Marketler bugün 300 yeni etiket bastırdı. Yarın sabah yeni fiyatlara uyanılacak. ifadeleri yer aldı, 

FİYATLAR KATLANIYOR DEVLET NEREDE SORUSU

Fırsatçı ve vurguncular zamlı etiketleri yapıştırmaya başladı. Asgari ücret zammından sonra marketler fiyat değişimine başladı.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise Asgari ücret zammı açıklanır açıklanmaz Kartel Zincir Marketler etiket fiyatlarına zammı yapıştırmış !! dedi.

Bir başkası ise “8500 lira asgari ücret ödemesine şubatta başlayacaklar ancak zincir marketler zamma başladı… Buna dur denmezse bu asgari ücret de yakında pul olur… Bu fırsatçılığa dur denmeli! ” yazdı.

İlginizi Çekebilir

Stokçuluk ve fahiş fiyata rekor ceza

Stok yapan ve fahiş fiyat koyanlara rekor ceza geliyor. Stokçulara kepenk kapattıracak ceza yolda. Fahiş …

Sınırsız Hosting