Ana Sayfa / Gündem / Marketlere CHP liderinden mektup

Marketlere CHP liderinden mektup

Kemal Kılıçdaroğlu, marketlere mektup yazdı zamlar konusunda uyardı 10 ürün için zam yapılmamasını istedi. siyaset markete indi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, zamların ardından market sahiplerine gönderdiği mektubu paylaştı…

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan market sahiplerine zam mektubu. Kılıçdaroğlu’nun mektubunun içeriği açıklandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, market sahibi ve yöneticilerine mektup göndererek, 10 üründe zam yapılmamasını istedi.

Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda,” Güldük eğlendik… Şimdi Şahsın tuhaflıklarını bir kenara bırakalım ve gerçek işimize dönelim.  Söz verdiğim gibi, market sahibi ve yöneticilerine gönderdiğim mektubu paylaşıyorum. Milletimi de şahit olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, mektubunda şu ifadeleri kullandı:

* Büyük marketlerden bir talebim olduğunu ifade etmiş, “10 Hayatta Kalma Ürünü” için, kış aylarında zam yapılmamasını istememiştim.

* Bu ürünler; Un, yağ, süt, bulgur, makarna, mercimek, yumurta, peynir, tuz ve her ay bir çeşit sebzedir.

* Bu talebin, sizden, bu ürünlerde açıkça zarar etmenizi istemek olduğunun farkındayım. Ancak bunu halkımız adına yapmak zorundayız.

İlginizi Çekebilir

Altında yeni rekor geliyo

Son altın fiyatları, gram altının fiyat, 22 nisan altın ve gram altın fiyatları. Altında yeni …

Sınırsız Hosting