Ana Sayfa / Kime Ait / Marlboro ne kadar oldu 4 Ağustos

Marlboro ne kadar oldu 4 Ağustos

Philip Morris sigaralarına gelen zam miktarı 4 Ağustos 2019. Hangi sigara ne kadar zamlandı Türkiye’de satılan en pahalı sigara markası ve fiyatı. Marlboro ne kadar oldu son zamla. En gazla zam gelen sigara ve markası. Sigarada yapılan 3 liralık zamma Philip Morris markası da eklendi. Bununla birlikte sigaraya yapılacak zamları bilen bazı esnafların elindeki ürünleri zamlı fiyattan satmak için rafları boşalttığı iddia edildi.

Marlboro, Lark gibi Philip Morris markası sigaralarına da zam geldi. 4 ağustos hangi sigara ne kadar kaç para oldu bilgisi. Son zamlarla birlikte en pahalı sifara hangisi oldu kaç para sorusu. Temmuz ayı sonunda sigara markalarınca yapılması düşünülen zammın ne kadar olacağı merak edilirken, sosyal medyada paylaşılan listelere bir yenisi daha eklendi.

BİR ZAMLI LİSTE DAHA Philip Morris’in amblemini taşıyan listede, şirketin sattığı sigaraların zamlanmış fiyatları yer alıyor.

ESNAFTA “ZAM” HAZIRLIĞI Sigaraya gelen zamları daha önceden bilen kimi esnafların da, ellerindeki ürünleri zamlı fiyattan satabilmek için rafları boşalttığı iddia edildi.

İlginizi Çekebilir

Trafik cezaları katlandı

Trafik cezaları katlandı, ceza yiyen sürücü sayısı iki katına çıktı. Devletin en büyük gelir kalemi …

Sınırsız Hosting