Ana Sayfa / Genel / Marmara’da deprem 4.6

Marmara’da deprem 4.6

Çanakkale deprem, İstanbul deprem, Tekirdağ deprem. Marmara bölgesi deprem 4.6. Marmara bölgesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Çanakkale, İstanbul, Tekirdağ’dan da hissedildi. AFAD, Çanakkale’de 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu

ÇANAKKALE DEPREM HABERİ.

Marmara Denizi’nde saat 16.13 sularında 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada depremin merkezi Çanakkale Biga olarak belirtildi. 4.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem  İstanbul ve Tekirdağ’dan da hissedildi.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER

İlginizi Çekebilir

Doç. Dr. Helin Sarı Ertem neci, nereli ve kim?

Helin Sarı Ertem aslen nereli, eğitimi, yaşı, kariyeri kimdir bilgileri. İran-İsrail savaşı sırasında sık sık …

Sınırsız Hosting