Ana Sayfa / Manşet / Marmaray sefer 24 saat oldu

Marmaray sefer 24 saat oldu

İstanbul’da toplu taşıma 24 saat oldu. Marmaray da 24 saat hizmet verecek. Gece seferleri için toplu taşıma çift bilet uygulaması ile hayata geçecek. İBB’ye bağlı metroların cuma ve cumartesi gecesi 24 saat çalışacağının bilgisinin gelmesinin ardından Ulaştırma Bakanlığı da harekete geçti Marmaray da cuma ve cumartesi geceleri 24 saat hizmet verecek.

Gece ulaşımı İstanbul’da kent geneline yayılıyor toplu taşımada. Metro, Metrobüs, İETT otobüslerinden sonra Marmaray da 24 saat esasına göre sefer yapacak. Marmaray Bölge Müdürlüğü’nden aldığı bilgilere göre İBB’nin metro hatlarından sonra Marmaray’da cuma ve cumartesi geceleri 24 saat hizmet verecek.

GECE SEFER ÜCRETLERİ İSTANBUL TOPLU TAŞIMA

Toplu taşıma araçlarının gece çalışması hakkında açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu, Cuma ve Cumartesi geceleri 6 metro hattında hizmet verileceğini söyledi. 24 İETT hattında da gece saferleri yapılacağını söyleyen İmamoğlu, ulaşımda çift bilet kullanılacağını açıkladı. İmamoğlu’nun açıklamasına göre; M1A, M1B, M2, M4, M5, M6 metro hatları ile 24 İETT hattı 24 saat ulaşıma açılacak. Gece tarifesi 00.30-05.30 arası geçerli olacak. Haftanın iki günü: Metroda gece seferleri Cuma ve Cumartesi günleri yapılacak. Uygulama yarından (30 Ağustos) geçerli olmak üzere başlayacak.

GECE ULAŞIMI ÇİFT AKBİL OLACAK

Çift akbil parası alınacak: Gece seyahatinde bir tarife değişikliğinin söz konusu olduğunu söyleyen İmamoğlu,  “Bu saat diliminde ulaşımdan faydalanan yolcular çift tarife basarak gece seyahat etme imkanı olacak. Bir hizmet olarak gördüğümüz için maliyetine bakmaksızın böyle makul bir çözüm bulundu” dedi.

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Miçe gırtlak kanseri

Kahtalı Miçe gırtlak kansere yakalandı. Kahta Miçe asıl adı ne, nereli e kim soruları. Kahtalı …

Sınırsız Hosting