Ana Sayfa / Kadınca / MasterChef birincisi Esra oldu

MasterChef birincisi Esra oldu

Esra Tokelli aslen nereli, yaşı, eğitimi e kimdir bilgileri. MasterChef 2024 şampiyonu Esra oldu. MasterChef yeni şampiyonu bir kadın oldu. MasterChef Türkiye All Star’da şampiyon belli oldu. Esra ve Tahsin’in finale kaldığı yarışmanın kazananı Esra Tokelli oldu.

2024 MasterChef birincisi Esra Tokelli oldu. Esra Tokelli neci, nereli ve kim bilgileri haberimizin içinde. Esra ve Tahsin’in sona kaldığı MasterChef All Star Türkiye’de final çekişmeli geçti. MasterChef All Star’ın şampiyonu ise Esra Tokelli oldu.

Ünlü yemek yapma yarışmasında son ikiye kalmayı başaran Tahsin ve Esra final bölümünde son kez tezgah başına geçti. Şampiyon olabilmek için tüm hünerlerini sergileyen Esra ve Tahsin, şeflerin beğenisini kazanmak için mücadele etti.

MasterChef All Star'da şampiyon Esra Tokelli oldu

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Büyük heyecana sahne olan final bölümü sonrası şampiyon olan isim belli oldu. MasterChef Türkiye All Star’ın şampiyonu Esra Tokelli oldu.

MasterChef All Star’da şampiyon Esra Tokelli oldu. ‘MasterChef Esra Tokelli kimdir?’ sorusu arama motorlarında aratılamaya başlandı. Peki, MasterChef finalisti Esra Tokelli kimdir? Esra Tokelli kaç yaşında, nereli?

ESRA TOKELLİ KİMDİR?
Esra Tokelli, 2020 yılında yarıştığı MasterChef Türkiye sezonunda adını duyurmuş isimler arasında yer alıyor. Programda hazırladığı yemeklerle dikkat çeken MasterChef Esra İstanbul doğumludur. 46 yaşında olan Esra Tokelli’nin 24 yaşında bir oğlu bulunuyor.

Aşçılıkla ilgilenen Esra Tokelli, bir dönem yayınlanan Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasına da katılmış ve birinci olmuştur.

Yemek yapmayı ve vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğini belirten Esra Tokelli, MasterChef’e bu yüzden katıldığını ifade etmişti.

Kendisine ait bir restoranı olan MasterChef Esra, yemeklerini sosyal medya hesabından paylaşıyor.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting