Ana Sayfa / Kadınca / MasterChef dün gece elenen Ebru mu, Eray mı?

MasterChef dün gece elenen Ebru mu, Eray mı?

Dün gece MasterChef elenen kim oldu sorusu, Ebru mu, Eray mı oldu bilgisi TV 8 masterChef 6 Aralık elenen isim belli oldu. Masterchef dün gece elemede Serhat en iyi şef tabağını yaparak elenmekten kurtulurken Eray ve Ebru son ikiliye kaldı. Ebru elendi

MasterChef Ebru elendi mi, MasterChef Eray elendi mi bilgileri. MasterChef dün gece eleme adayları Serhat, Eray ve Ebru oldu. MasterChef yarışmacısı Serhat en iyi şef tabağını yaparak elenmekten kurtuldu Eray ile Ebru arasındaki sonucu jüri belirledi. MasterChef Ebru yarışmaya veda eden isim oldu.

EBRU’NUN MASTERCHEF SON SÖZLERİ 

Ebru MasterChef’ten elenmesinin ardından, “Gerçekten çok zorluklar çekerek buraya geldim. Şuan çok üzgünüm. Burada kadının gücünü göstermek istedim.” dedi.

MASTERCHEF DÜN GECE NELER YAŞANDI

Dün geceki Masterchef’te yarış hız kesmeden devam ediyor. Haftanın ikinci takım dokunulmazlık oyunu bu akşam izleyicilerle buluştu. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef’te dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Mavi Takım yine oyunu kazandı ve kırmızı takımdaki 3 yarışmacı da eleme adayı oldu.

MASTERCF EBRU NECİ, NERELİ, EĞİTİMİ

Masterchef’te geçtiğimiz hafta elenen isim Duygu oldu. Bu hata ise Masterchef Türkiye’de rekabet kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Masterchef’te bu hafta Mavi takım kaptanı olan Esra, Kırmızı takım kaptanı olarak Ebru’yu seçti. Peki Masterchef Ebru kimdir, kaç yaşında?

MASTERCHEF EBRU KİMDİR?

28 yaşındaki Ebru Has, aslen Düzce Akçakocalıdır. İlkokulda profesyonel voleybol hayatının başlangıcını yapan Ebru Has, Eczacıbaşı’nda voleybola başlamış; ardından yıllarca FMV Işık Okulları ve İBB Spor Kulübü’nde ter dökmüştür.

Doğa Koleji’nde lise eğitimini tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Teknolojisi’ni bitiren Has, bunun akabinde Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culinary İnstitute Aşçılık kursunda eğitimlerini tamamladıktan sonra Moevenpick Hotel’de staj yapmıştır.

Stajının ardından 1 yıl Wyndham Grand Levent Hotel’de çalışan Ebru Has, Emirgan’da La Boom adlı restaurantta çalışma hayatına devam etmiştir. Bu sırada yeni bir karar alarak Malta’ya giden ve 6 ay İngilizce eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye geri dönen Has, Türkiye’ye dönmesinin ardından İstanbul Balat Cafe Restaurantta Executive Chef olarak görev almıştır.

Bu görevin ardından bir yıl kadar da Bursa’da Asmadan Enoteca Bistro’da çalıştıktan sonra, Ayvalık Mado’da Executive Chef olarak çalışma hayatına devam etmiştir.

Aynı zamanda pilates eğitmenliği de yaptığını ifade eden Ebru Has, MasterChef 2020’nin ana kadrosunda olmaya hak kazanan isimler arasında yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting