Ana Sayfa / Kadınca / MasterChef dün gece elenen Esra mı?

MasterChef dün gece elenen Esra mı?

Dün gece MasterChef elenen Esra mı oldu, Barbaros mu yoksa Eray mı oldu yanıtını buluyor. Esra MasterChef son eleme adayı oldu. 15 Kasım TV 8 MasterChef elenen aday kim oldu sorusu. Esra, kız lobisinin kurbanı mı oldu Eray’dan kızlar lobisi iddiası.15 Kasım 2020 Pazar MasterChef yarışmasına veda eden isim belli oldu. Master Şef yarışmasında bu akşam kim elendi? MasterChef 2020 bu akşam kim gitti?  MasterChef 100. bölümde müthiş bir eleme mücadelesi yaşanıyor. MasterChef’te veda gecesinde haftanın son takım oyunu oynanırken izleyici MasterChef’te bu akşam kim elenecek Barbaros mu, Eray mı, yoksa Esra mı elendi? Eray elenmekten kurtuldu gecenin en iyi tabağını çıkardı. Esra elenen son MasterChef yarışmacısı oldu. Esra’nın elenmesi MasterChef yarışmacıları kadar izleyicilerini de şoke etti. 

MasterChef dün gece elenen Barbaros, Eray yoksa Esra mı olacak son tabakla belli oluyor. MasterChef son eleme adayı Esra oldu, Özgül, Ebru ve Ayyüce lobisi Esra’yı elenme adayı yaptı iddiası var Eray tarafından. MasterChef’te kızlar lobisi önüne geleni eliyor, Özgül’ü masterChef şampiyonu yapmak istiyorlar iddiası var

MASTERCHEF 15 KASIM ELENEN İSİM

Esra elendi. Masterchef elenen son isim dün gece Esra oldu. Esra’nın elenmesi MasterChef izleyicilerini şoke etti.

EBRU VE AYYÜCE ÖZGÜL’ÜN PİYONU MU?

Esra’yı eleme potasına koyan Özgül, Ebru ve Ayyüce’nin birlikte hareket ettikleri ve Özgül’ü şampiyon yapabilmek için bu iki kadın yarışmacının kendilerini önümüzdeki haftalarda feda edecekleri öne sürülüyor. Masterchef dokunulmazlık oyunu bu akşam ekranlara geldi. Masterchef’te yarışmacılar bu akşam Karadeniz yemekleri hazırladılar. Dokunulmazlığı kaybeden takımdan bir isim eleme adayı olacak. Peki 15 Kasım Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

BARBAROS MU YOKSA ERAY MI GÜÇLÜ?
TV 8 MasterChef yarışması aynı zamanda lobilerin de savaşı gibi. yemekten çok kim kimlerle beraber ve kimleri eleme potasına atmak istiyor dedikoduları yapılıyor deniyor kulislerde. Masterchef’te kıyasıya rekabet kaldığı yerden devam ediyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef’te bugün eleme yaşanacak. Dokunulmazlık oyunu kaybeden takımdan bir isim eleme potasına gidecek. Peki 15 Kasım Masterchef eleme adayı kim oldu?

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef 2020’de bireysel dokunulmazlığı Mavi takım yarışmacıları oynadı. Oyunda yarışmacılardan istenen yemek, Mehmet şefin özel tarifi ile Surf and Turf yemeği oldu. Beş yarışmacı, Mehmet şefin tarif ettiği ve gösterilen şekilde yemeği yapmaya çalıştı. Süre sonunda şefler, tadım yaparak gecenin en başarılı yarışmacısını açıkladı. MasterChef’te bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Serhat oldu. Bu akşam dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımda yapılan oylama sonucunda Esra, haftanın son eleme adayı oldu.

15 Kasım MasterChef Dokunulmazlığı Kim, Hangi Takım Kazandı?

15 Kasım Pazar MasterChef Türkiye’de bu akşam Karadeniz mutfağından yapılacak dokunulmazlık oyunu Kırmızı takım mı yoksa Mavi takım mı kazandı sorusunun yanıtı birazdan sizlerle.

MasterChef Türkiye’de 3. dokunulmazlık oyunu için Mavi takım ve Kırmızı takım yarışmacıları mutfağa girdi. Şefler, takımlardan oyunda yapmaları istediği yemekleri açıkladı. Günün menüsü Karadeniz mutfağı yemeklerinden oluşuyor. Yapılması için 45 dakika süre verilen menüde şu yemekler yer alıyor;

1 Sarambula

2 Siron

3. Hamsili köfte

4. Hamsikoli

5. Pepeçura

Süre bitiminde şefler, yapılan yemeklerin tadımını yaptı. Sonra oybirliği ile verdikleri kararı açıkladı. Bu akşam yapılan beş yemekten üçünde daha başarılı olan Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununu kazand

MASTERCHEF’TE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

15 Kasım tarihinde yayınlanan Masterchef’te dokunyumazlığı kazanan ekip Kırmızı takım oldu.
MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Barbaros

Eray

Esra

MASTERCHEF ESRA KİM?

Esra Tokelli, MasterChef 2020’nin merak edilen isimleri arasında bulunuyor MasterChef’te bu hafta da heyecanlı mücadeleler yaşanıyor. 41 yaşında olan Esra Tokelli’nin 24 yaşında bir oğlu bulunuyor.

MASTERCHEF ESRA KİMDİR?

MasterChef 2020’de yarışan Esra Tokelli ev hanımı. Tokelli geçimini dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlıyor. 41 yaşında olan yarışmacının 24 yaşında bir oğlu bulunuyor.

Başarılı isim daha önce Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasında da yarışmış ve birinci olmuş.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting