Ana Sayfa / Kadınca / MasterChef finalisti Kıvanç oldu

MasterChef finalisti Kıvanç oldu

MasterChef Kıvanç aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdiri. kıvanç 2022 masterChef şampiyonu olmaya bir adım yaklaştı.

MasterChef Kıvanç ilk finalist oldu. masterChef 2022 finalistleri belirlendi. MasterChef Türkiye’de sona gelindi. Ana yemek ve ikinci oyuna çıkan Kıvanç, Metin ve Ayaz finalist olmak için yarıştı. Jüri üyeleri Mehmet, Somer ve Danilo şef altı aydır süren yarışmada bugün ilk finalistini seçti.

MasterChef Türkiye’de final heyecanı yaşanıyor. MasterChef Türkiye’de kupa ve büyük ödül için yarışan Kıvanç, Metin ve Ayaz tezgah başında kıyasıya mücadele verdi. Finale kalmak için yarışmacılar, üç farklı etapta performans gösterirken bu kez menü seçimi ise yarışmacılara bırakıldı.

Jüri üyeleri Mehmet, Somer ve Danilo şeflerin değerlendirmesi ve oylaması sonucunda ilk oyunda Kıvanç 26, Metin 23, Ayaz ise 18 puan aldı.

Üç yarışmacı, ana yemek ile ikinci oyuna çıktı. Ana yemek tabakları değerlendirildi ve oylama yapıldı. Bu oyun sonucunda Ayaz ikinci tabağından 23 puan aldı ve toplamda 41 puana ulaştı. Metin şeflerden 23 puan aldı ve 46 puana ulaştı. Kıvanç ise ikinci tabağı ile 23 puan toplayarak 49 puan oldu.

ekk.jpg

İŞTE İLK FİNALİST

Metin, Kıvanç, Ayaz üçüncü ve son oyuna çıktı. Yarışmacılar seçtikleri meyvelerle bir tatlı yaptı. Üçüncü tabağın ardından Ayaz 65 puan alarak üçüncü oldu. Metin 69 puan alarak ikinci oldu.

Kıvanç ise 71 puan alarak ilk finalist oldu. İlk finalist olan Kıvanç, ”Çok çalışmam gereken yerler var. Daha hiçbir şey bitmedi. Asıl olay şimdi başlıyor. Daha çok eksiğim var. Hala çalışmaya devam edeceğim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting