Ana Sayfa / İlginç / MasterChef yarışmacılara ödenen bölüm başı para

MasterChef yarışmacılara ödenen bölüm başı para

MasterChef yarışmacılarına bölüm başı kaç para ödeniyor, hangi yarışmacı kaç lira alıyor bilgisi. TV 8 MasterChef’e katılan yarışmacılara bölüm başı 10 bin ila 30 bin lira arasında bölüm başı para ödeniyor. Ekranların en çok takip edilen yarışması MasterChef Türkiye 2021’de bu sezon en dikkat çeken yarışmacı Tunahan Ak oldu. Geçtiğimiz hafta eleme potasına giren Tunahan’ın bölüm başı aldığı para ortaya çıkınca olanlar oldu.

MasterChef yarışmacılarına bölüm başı 10 ila 30 bin lira arasında para veriliyor. Ekranların en çok takip edilen yarışması  MasterChef Türkiye 2021’de bu sezon en dikkat çeken yarışmacı Tunahan Ak oldu. Geçtiğimiz hafta eleme potasına giren Tunahan’ın bölüm başı aldığı para ortaya çıkınca olanlar oldu.

MASTERCHEF YARIŞMACILARININ GÜNLÜK KAZANCI

Lezzet yarışması MasterChef 2021’de sezon başlangıcından bu yana en dikkat çeken yarışmacı şüphesiz Tunahan Ak oldu. Genç yaşı, ilginç tepkileri ile yarışmayı takip edenler tarafından mercek altına alınan Tunahan Ak, geçtiğimiz hafta yaşanan eleme turunda yarışmaya veda etti.

Acun Ilıcalı’nın TV8 için ürettiği formatlardan belki de en çok takip edilen MasterChef yemek yarışmasında yarışmacıların bölüm başı kazançları hep merak konusu olmuştu.

Tunahan Ak’ın elenmesinin ardından bu gizli sır da ifşa oldu.

Yarışmacıların bölüm başı aldığı ücret kesin olarak bilinmiyor. Ancak her bir yarışmacıya barınma da dahil belli bir ücret ödendiği kesin. Süperhaber’de yer alan habere göre, bu ücret bölüm başı 10000 TL ile 30000 TL arasında değişiyor.

Ancak şampiyon olunması halinde işler değişiyor ve bu rakam milyonlara ulaşıyor.

Tıpkı bir dizi oyuncusu gibi para kazanan yarışmacılar şampiyon olmak için olmadık hareketlere giriyor.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de

Gergedan böceği dünyanın en güçlü böceği oldu ve Türkiye’de bulundu. Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de …

Sınırsız Hosting