Ana Sayfa / Kadınca / Matrix 4 vizyon 22 Nisan 2022

Matrix 4 vizyon 22 Nisan 2022

Matrix 4 22 Nisan 2022 günü vizyona girecek. matrix 4’ün Türkiye’de de dünya ile aynı anda vizyonda olması sinemalara gelmesi bekleniyor. Usta oyuncu Keanu Reeves, corona virüsü salgınının Matrix 4’ün vizyon tarihini etkilemeyeceğini açıkladı.

Matrix 4’ün sinemalara geleceği tarih değişmedi. koronavirüs Matrix 4’ü etkilemeyecek zamanında vizyona girecek. WebTekno’nun haberine göre; Keanu Reeves, salgın nedeniyle Matrix 4’ün ertelenip ertelenmeyeceğine dair tartışmalarla ilgili net konuştu.

“Şov devam etmeli” diyen Reeves, “Bilirsiniz, bazı etkili ve dikkatle hazırlanmış protokoller var. Film yapım ritmimiz etkilenmedi ya da kesintiye uğramadı. Herkesin bu projeyi sevdiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

2022’DE SİNEMALARDA OLACAK

Matrix serisinin yaklaşık 19 yıl sonra yeniden sinemaseverle bulaşacak devam filmi Matrix 4 için vizyon tarihi son olarak, 22 Nisan 2022 olarak açıklanmıştı. Senaryosunu, ilk üç filmin senaristlerinden Lana Wachowski’nin yazdığı Matrix 4’te Keanu Reeves’in yanı sıra Carrie-Anne Moss da yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting