Ana Sayfa / Genel / Mavi Vatan’a elektronik kelepçe

Mavi Vatan’a elektronik kelepçe

Emekli amirallere elektronik kelepçe takılmaya başlandı. Sözde darbe bildirisine imza atan bazı amirallere vatan haini muamelesi yapılıyor elektronik kelepçe takılıyor belki de ilerde müebbet hapis cezalarıyla karşılaşacaklar. Türkiye’de önce görevdeki askerler ardından da emekli askerler yıllar içinde çeşitli kumpaslarla adeta lyok edildi TSK’nın beli kırıldı. Montrö açıklamasında imzası bulunan 104 emekli amiralden birisi olan emekli tümamiral Cem Gürdeniz’e de elektronik kelepçe takılacağı öğrenildi. Eşi Rengin Gürdeniz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yapılan bu haksızlıklar da içimi acıtıyor” ifadelerini kullandı.

Mavi Vatan elektronik kelepçeye alınıyor, Emekli amiraller artık elektronik kelepçe altında yaşayacaklar.104 emekli amiral Montrö Sözleşmesi ve TSK’da sarıklı amiral tartışmaları nedeniyle ortak bir açıklama yapmış, açıklamanın ardından başlatılan soruşturma nedeniyle gözaltına alının 10 emekli amiral benzeri ender görülen bir uygulama ile günlerce nezarette tutulmuştu. Mahkeme tarafından bazı kısıtlamalar koyularak serbest bırakılan amirallerden bazılarına elektronik kelepçe takılmaya başlanmıştı. Son olarak “Mavi Vatan” kavramının isim babası olarak bilinen emekli amiral Cem Gürdeniz’e de kelepçe takılacağı duyuruldu. Haberi Gürdeniz’in eşi Rengin Gürdeniz, sosyal medya mesajıyla açıkladı.

“MAVİ VATAN’IN BABASINA DA KELEPÇE TAKMAYA GELDİLER”

Rengin Gürdeniz, “Az evvel Mavi Vatan’ın babasına da kelepçe takmaya geldiler. Evde bulamadıkları için yarın tekrar geleceklerini söylediler, yarın sabahtan itibaren kendilerini bekleyeceğiz. Onlar da emir kulu biliyorum ama yapılan bu haksızlıklar da içimi acıtıyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting