Ana Sayfa / Kime Ait / Maybelline kime ait, sahibi, ülkesi

Maybelline kime ait, sahibi, ülkesi

Maybelline hangi ülkenin Yahudi malı mı, İsrail ürünü mü? Türkiye’de satılan yabancı makyaj malzemeleri firmaları ve markaları.

Maybelline kime ait, ülkesi nerenin malı sorusu. Yahudi ve İsrail malı makyaj malzemeleri hangileri? Maybelline hangi ülkenin markası, kimin malı, gibi konular son günlerde ok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Maybelline hangi ülkenin markası, kimin malı?

Son dönemde en çok merak edilen konulardan biri olan Maybelline markasının menşei, detaylı şekilde araştırılıyor. Peki, Maybelline hangi ülkenin markası, kimin malı? İşte, detaylar…

MAYBELLİNE HANGİ ÜLKENİN MALI?
Kuruluş 1915 (108 yıl önce)

Kurucu Thomas Lyle Williams

Genel merkezi New York, Amerika Birleşik Devletleri

Maybelline, makyaj ürünleri markası, 1913 yılında Tom Lyle Williams tarafından yaratıldı.

Tarihi

Kimyager Williams, 1913 yılında kız kardeşi Maybel için vazelin ve kömür tozunu karıştırarak ilk maskarayı icat etti. Marka 1915 yılında “Maybelline” adını aldı. (Maybel ve vazelinin birleşmesinden). 1932’de, aralıksız isteğe yanıt veren Maybelline, perakende satış için özel bir 10 sentlik Cake Mascara paketini piyasaya sürdü. Marka, dağıtım alanında dünyada birinci sırada yer alırken Grand Lash adlı ürünüyle üne kavuştu.[kaynak belirtilmeli] 1996 yılında L’Oréal tarafından satın alınmıştır.

İlginizi Çekebilir

John Lennon gitarı satılıyor

Dünyanın en pahalı gitarı açık arttırmada satılıyor. Müzik dünyasının efsane grubu Beatles’tan John Lennon’un 1960’larda …

Sınırsız Hosting