Ana Sayfa / Spor / Mbappe Real Madrid’e gidiyor

Mbappe Real Madrid’e gidiyor

Dünyaca ünlü futbolcu Mbappe çok önemli tarih verdi. Mbappe peki hangi tarihte hangi takıma  gidecek? Paris Saint-Germain’in yıldızı Kylian Mbappe geleceği ile ilgili çok net konuştu. Takımda kalacağını yineleyen Fransız futbolcu, “Gelecek sezon PSG’de kalacağım ve geleceğime 2024’te karar vereceğim.” dedi. Mbappe’nin 2024’te PSG’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sonraki durağının Real Madrid olması bekleniyor. Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain’de kalacağını bir kez daha yinelerken, takımdan ayrılacağı muhtemel tarihi verdi.

Real Madrid Mbappe rüyasını gerçekleştirmek istiyor. Mbappe yaptığı açıklamada, “Gelecek sezon PSG’de kalacağım ve geleceğime 2024’te karar vereceğim. Bir yıl içinde pek çok şey olabilir, özellikle de PSG gibi bir kulüpte.” ifadelerini kullandı.” dedi.

REAL MADRİD MBAPPE’Yİ İSTİYOR
24 yaşındaki yıldızın, PSG ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 1 yıllık opsiyonu bulunan Mbappe, bu opsiyonu kullanmayacak ve büyük bir sürpriz olmazsa Real Madrid forması giyecek.

İlginizi Çekebilir

Canlı GS-FB maçı Var hakemi kim?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi izle maçın Var hakemi İtalyan oldu. Galaasaray-Fenerbahçe maçı ilk 11’leri ve kimler kadroda …

Sınırsız Hosting