Ana Sayfa / Gündem / MEB, 20 bin öğretmen atama sonuçları

MEB, 20 bin öğretmen atama sonuçları

Son dakika MEB öğretmen ataması. MEB, 20 bin öğretmen ataması sonuçları. 2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ! Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak 2024? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi?MEB 2024 öğretmen atama takvimi. MEB bugün 20 bin öğretmen ataması yapıyor. Son öğretmen atama sonuçlaı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in son açıklamasına göre, 2024 Öğretmen Atama Takvimi, atama sayısı ve branş bazında kontenjan dağılımlarıyla ilgili detaylar kamuoyuna duyurulacak. Öğretmen atamaları ne zaman açıklanacak 2024? MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı belli mi? soruları gündeme geliyor. Peki, 2024 öğretmen atama takvimi yayınlandı mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atama sayısı ve kadro-branş dağılımı hakkındaki detayları kamuoyuyla paylaşılacaktır. 2024 öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı açıklandı mı merak ediliyor. Öğretmen atama takvimiyle ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. 2024 yılında gerçekleşecek öğretmen atamalarına dair bilgiler bugün belli olacaktır. MEB Öğretmen atama sayısı ve branş dağılımı açıklandı mı? Detaylar haberimizdedir…

ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin, “Atama sayılarını Hazine ve Maliye Bakanımızla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız” dedi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü nedeniyle Meclis Tören Salonu’nda verilen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Müfredatla ilgili yapılan çalışmalara ilişkin bir soruyu cevaplayan Tekin, Talim ve Terbiye Kurulunun ön incelemeleri yaptığını; süreç biter bitmez askıya çıkarılacağını belirtti. Bakan Tekin, öğretmen atama rakamlarına ilişkin bir başka soruya ise “Öğretmen atama sayılarını Hazine ve Maliye Bakanımızla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız” cevabını verdi.

ÖĞRETMEN KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Öğretmen kadro ve branş dağılımı atama takvimi henüz açıklanmadı.

ATAMA YAPILACAK BRANŞLAR BELLİ OLDU

Bakan Tekin’in açıklamasına göre; sınıf öğretmenliği için 3 bin 263, özel eğitim öğretmenliği için 2 bin 499, rehberlik öğretmenliği için bin 597, din kültürü ve ahlak bilgisi bin 594, İngilizce 968 öğretmen atanacak.

ÖĞRETMEN KADRO VE BRANŞ DAĞILIMI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in yaptığı açıklamaya göre, 20 bin öğretmen ataması yapılacak.

İlginizi Çekebilir

Fethullah Gülen nerede?

Fethullah Gülen öldü mü, kaçırıldı mı nerede? ABD’de Fethullah Gülen’in kaçırıldığı öne sürüldü Fethullah Gülen’in …

Sınırsız Hosting