Ana Sayfa / Ekonomi / Meclis Lokantası menü fiyatları

Meclis Lokantası menü fiyatları

Meclis Lokantası”nda yemek yemek sudan ucuz dışarıdaki lokantalara göre. Meclis lokantası tıka basa doy üç kuruşa kalk git neredeyse. İşte yeniden gündem olan Meclis Lokantası yemek fiyatları. Enflasyon rakamları ve dışarıdaki ZAMlı yaşam Meclis’e girememiş herhal.

Meclis Lokantası hem yemek kalitesi hem de yemek zenginliği ile dillere destan her vatandaşın keşke yaşamım süresince bir kez o lokantada yemek yiyebilseydim os şanslı kulların arasına girebilseydim diyeceği türden. TBMM’deki lokantanın fiyatları yine gündem oldu. Milletvekilleri ve görevlilerin yemek yediği restoranda yemeklerin ucuzluğu tartışmalara yol açtı.

TBMM’de milletvekillerine hizmet veren lokantadaki fiyatların düşük olması yine tartışmalara neden oldu. Zaman zaman sosyal medyada paylaşılan adisyonlar bu tartışmaları alevlendirmeye devam ediyor.

Artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar zor zamanlar geçirirken, aylık 73 bin 379 TL alan milletvekillerin oldukça ucuza yemek yemesi eleştirilere neden oldu. Meclis restoranında 24 Ocak 2023 tarihli bir adisyon, dolu dolu bir menüye oldukça düşük bir ücret ödendiğini ortaya çıkardı.

Adisyondaki fiyatların, piyasa fiyatlarının neredeyse dörtte 1 oranında olduğu görüldü. Söz konusu adisyonda; 1 bademli ılık salata, 3 cheese burger, 2 kola, 1 mercimek çorba, 1 mıhlama, 1 pizza, 3 profiterol ve 3 gazoza sadece 318 TL ödendi.

MİLLETVEKİLLERİ NEDEN ÇOK KİLO ALIYOR?

whatsapp-image-2022-12-27-at-11-34-58-004.jpg

Meclis restoranındaki fiyatlar dışarıdaki restoranların fiyatlarıyla karşılaştırılınca, aradaki uçurumu gören sosyal medya kullanıcıları duruma isyan etti.

İlginizi Çekebilir

Gram altın rekora koştu

Son altın fiyatları, gram altın kaç para oldu bilgisi. 18 Nisan altın son rakamları gram …

Sınırsız Hosting