Ana Sayfa / Ekonomi / Meclis’te EYT imzaya açıldı

Meclis’te EYT imzaya açıldı

ET Meclis’te vekillerin imzasına açıldı şubat ortasına kadar yasallaşması bekleniyor ve 1 Mart’ta da EYT’lilerin ilk kez maaş alması bekleniyor.

#EYTResmiGazeteye Meclis EYT düzenlemesi için milletvekillerinin imzasına açıldı. EYT Meclis’te bakalım kaç güne çıkacak. EYT düzenlemesi, AK Parti’de milletvekillerinin imzasına açıldı. EYT teklifinin, imzalar bitince Meclis Başkanlığı’na sunulması bekleniyor. AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, düzenleme için şubat ayına dikkat çekti.

AK Parti’nin emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili TBMM Başkanlığına sunacağı, kanun teklifi AK Parti milletvekillerinin imzasına açıldı.

Teklifin, imzalar tamamlanınca en kısa sürede Meclis Başkanlığına sunulması bekleniyor.

Çalışma kanun teklifine dönüştürülüyor

TRT Haber’in haberine göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı teknik çalışmayı tamamladı, Meclis’e gönderdi. Sıra, bu çalışmanın kanun teklifine dönüştürülmesine geldi.

Hummalı bir çalışma yürüten AK Parti grubunda, EYT düzenlemesi imzaya açıldı. Çalışma teklif haline getirildikten sonra Meclis Başkanlığı’na sunulacak.

Bununla birlikte AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, düzenleme için şubatı işaret etti. İlk maaşların martta alınabilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan EYT düzenlemesinden 2 milyon 250 bin kişinin yararlanması bekleniyor.

Teklif, 8 Eylül 1999’dan önce sigortalı olanları kapsayacak. Kadınların 20, erkeklerin 25 hizmet yılı bulunması da şartlar arasında.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Sınırsız Hosting