Ana Sayfa / Manşet / Meclis’te MHP-İP gerilim

Meclis’te MHP-İP gerilim

Meclis’te MHP’lilerle İYİ Partililer karşılaşmasın diye önlem alındı. MHP ve İYİ Parti grup toplantıları nedeniyle her iki partililerin bir sıkıntı yaşamaması için önlem alındı. Meclis’te grup toplantısı izlemeye gelen İYİ Parti ve MHP’lilerin karşılaşmaması için iki partinin grup salonlarına girişleri değiştirildi.

MHP ve İYİ Parti arasındaki gerilim Meclis’te yaşanmasın diye iki partinin grup toplantısı öncesi önlem alındı, İP’in grup salonuna giden koridor değiştirildi.

İyi Parti ve MHP arasında yaşanan, MHP’lilerin İyi Parti Lideri Meral Akşener’in evinin kapısına dayanmasına kadar varan gerginlik, TBMM’ye de yansıdı. TBMM’de, her iki partinin grup toplantılarına gelen İyi Partili ve MHP’liler karşılaşmasın diye özel güvenlik önlemi alındı.

TBMM’de salı günleri yapılan parti grup toplantılarında, İyi Parti 9.45’e, MHP ise 10.45’te grubunu topluyor.  Her iki Partinin grup toplantısının yapıldığı salonlar da aynı iki koridora açılıyor.

Grup toplantısı izlemeye gelen partililerin, daha önceki gerginlikten etkilenip, sıkıntı çıkmaması için, İyi Parti ve MHP’nin grup salonlarına giriş kapılarının “ayrı koridordan” yapılması için özel önlem alındı, İyi Parti grup kapısı değiştirildi.

İlginizi Çekebilir

Mersin kazada ölen 10 kişinin isimleri

Mersin ölen 10 kişinin isimleri e yaralı 39 kişinin kimlikleri. Mersin’de katliam gibi trafik kazası. …

Sınırsız Hosting