Ana Sayfa / Sağlık / Medipol Hastanesi kime ait?

Medipol Hastanesi kime ait?

Medipol Hastanesi kime ait, sahipleri kim ve kaç şubesi var. Nerelerde Medipol Hastanesi var ve hizmet kalitesi nasıl bilgisi. Türkiye’nin köklü hastaneleri arasında yer alan ve hastane olarak belli vizyonu sağlam olan güçlü dinamik ve ileri düzey tıp teknolojisi konusunda tüm dallarda hızla ilerleyen Medipol Hastanesi kimin?

Medipol Hastaneleri kime ait, hangi illerde Medipol Hastanesi var bilgisi. Türkiye’deki özel hastaneler ve vakıflara ait hastaneler bilgisi. türkiye sağlık sistemi ve özel hastanelerin önemi. Güçlü ve sağlık kadrosu olarak sağlam olan hastaneler arasında yer alan bilim ve tıp konusunda ileri düzey sağlık hizmeti veren Medipol Hastanesi kimin? Medipol Hastanesi hakkında bilmeniz gereken tüm bilgiler…

Medipol Hastanesi kimin?
1997’de kurulan Medipol,hastanesi güçlü sağlık kadrosu ve kullandığı en ileri tıp teknolojisi ile tüm dallarda sağlık hizmeti vermektedir. Medipol Hastanesi TESA ( Türkiye Eğitim ve Sağlık Araştırma Vakfı) tarafından kurulmuştur.Vakıf ayrıca Medipol Üniversitesi kurucusudur.Peki medipol hastanesi kimin ? ve Kurucusu Kim ? TESA vakfın kurucu başkanı Dr. Fahrettin KOCA dır. TESA vakfı yönetim kurulu üyeleri arasında aşağıdaki isimler yer almaktadır.
Prof. Dr. Naci KARACAOĞLAN Yönetim Kurulu Başkanı
Prof. Dr. Fahri OVALI Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Dr. Filiz ARSLAN Genel Sekreter
Dr. Tuncay AKSOY
Özer KOCA

İlginizi Çekebilir

Zehra Güneş’in kahvaltısı

Milli kadın voleybolcular nasıl besleniyor, Filenin sultanları sabah kahvaltısında ne yiyor ne içiyor bilgisi. Mili …

Sınırsız Hosting