Ana Sayfa / Kadınca / Mehmet Ali Erbil kimi taciz etti?
MEHMET ALİ ERBİL-ECE RONAY İFŞA

Mehmet Ali Erbil kimi taciz etti?

Ece Ronay nereli, neci ve kim, yaşı. Mehmet Ali Erbil Ece Ronay’ı mı taciz etti soruları. Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’in tacizini ifşa etti! Memelerini açıp göstermek. Mehmet Ali Erbil ise iddiaları kabul etmedi. Mehmet Ali Erbil: Telefonum bende değil asistanımdaydı dedi.

Mehmet Ali Erbil, fenomen Ece Ronay‘ı taciz etti iddiaları medyada yer aldı. Şarkıcı Ece Ronay nereli, yaşı, Tiktok Ece Ronay, Ece Ronay şarkıları, paylaşımları, Ece Ronay fotoğrafları aranıyor. 29 yaşındaki şarkıcı Ece Ronay, sosyal medya hesabından 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı skandal mesajları ifşa etti.

ECE RONAY ŞARKILARI

Karpuz, Şiki Şiki, Sevesim, Boş Yapma, Baba Yorgun şarkıyla bilinen sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı ses kayıtlarını ve mesajlarını ifşa etti. Instagram hesabından sitem dolu bir paylaşım yapan Ronay, Mehmet Ali Erbil’e demediğini bırakmadı.

ECE RONAY BÜYÜK İFŞADA BULUNDU

ECE RONAY’DAN TACİZ İSYANI

Taciz isyanı: Ronay “Merhaba arkadaşlar. Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir.” diyerek sözlerine başladı.Teklif ettim, kabul etti: Erbil’le ilgili Ronay “Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti.” dedi.

Ahlaksızık: Yaşadığı ahlaksızlıkları anlatan Ronay “Zaten çok degil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü.” ifadelerini kullandı.

Kırmadan söyledim: “Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım” diyen Ronay “Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim.” dedi.

Ağza alınmayacak laflar: Tehditlerle ilgili Ronay “Ama bugun bana durup dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım.” diye konuştu.

MEHMET ALİ ERBİL, ECE RONAY VE İFŞALAR

Susmayacağım: “Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek” diyen Ronay “Çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım” ifadelerini kullandı.

Uyardı: Takipçilerini uyaran Ronay “Çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tofana düşmesin diye bu bir uyarı postudur.” dedi.

İfşa etti: “Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun.” diyen Ece Ronay ifşaları bir bir paylaştı.

‘Kardeşim’ demiş: Ronay ilk olarak Erbil’e katıldıkları bir röportajdan video paylaştı. Videoda Erbil basın mensuplarının “Büyük aşklar kavgayla başlar” sözüne Ronay’ı kast ederek “Aşk maşk yok. O benim kardeşim.” dedi.

Kırmızı çizgi: Ses kaydında Erbil’in “Sana taktım kafayı tabi, önyargılar koyarak arkadaşlığa dostluğa ilişkiye baştan böyle çizgiler koymak kırmızı çizgiler koymak… Beklentim yok ki onları beklemeden senin klibinde oynuyorum” dediği duyuluyor.

Beni üzdü: Erbil’e yanıt olarak Ronay “Evet biliyorum farkındayım, sadece benim için tuhaf gelen siz beni hiç tanımadan etmeden böyle bir niyetiniz varmış gibi göstermeniz beni üzdü. Çünkü daha birbirimizi tanımıyoruz. Benim kırmızı çizgiler koymam normal. Klibimde oynamanız tabi ki bana yarar.” dedi.

Saygın insan: Sözlerini sürdüren Ronay “Siz gerçekten Türkiye’de saygın bir insan olduğunuzu biliyorsunuz ama olmazsa da sağlık olsun. Benim şarkılarım her türlü dinleniyor. Böyle bir düşünceye katılıp sırf bunun için klipte oynamak..” ifadelerini kullandı.

Mutlu olsun: Ses kayıtları göndermeyi sürdüren Erbil “Bak her çalışmanda seni düşünüyorum ilk etapta. Aman o da olsun o da bir para kazansın. Benim yanımda olsun. Mutlu olsun. Zaten klip bir çıksın o zaman da…” dedi.

Memelerini açıp göstermek mi saygın: Ronay’ın yanında uyumak istediğini söyleyince olumsuz yanıt alan Erbil “Memelerini açıp göstermek daha mı saygın” deyip isyan etti.

Ben meleğim: Ronay ‘İğrençsiniz, rezilsiniz’ diyerek Erbil’e tepki gösterirken, Erbil ‘Sizin yaptıklarınızın yanında ben meleğim’ diyerek kendini savundu.

Peşini bırakmayacağım: “Mehmet Ali Erbil’in taciz mesajlarını yayınladıktan sonra internet çöktü” diyen Ronay “Bu iğrençliğin peşini bırakmayacağım. Memoş diye kaydetme sebebim artık ona saygı duymuyor olmam.” dedi.

Tehdit etti: Twitter hesabından yaşananlarla ilgili açıklama yapan Ronay “Az önce polis olduğunu ve Mehmet Ali Beyin arkadaşı olduğunu iddia eden bir bey aradı, adres falan verip tehditkar konuştu. Şu saniyeden itibaren basıma gelen herhangi bir şeyin sorumlusu Mehmet Ali Beydir. #mehmetalierbiltutuklansın” dedi.

‘Köpek’ demiş: Ronay “Değil benden ünlü, Cumhurbaşkanı olsa yine tacize susmam adamın içinden geçerim. Ne olacaksa olsun. Diyo ki bana köpek dedi , oh ettim.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting