Ana Sayfa / Genel / Mehmet Ali Kulat neci, kim, nereli?

Mehmet Ali Kulat neci, kim, nereli?

Mehmet Ali Kulat aslen nereli, yaşı, eğitimi ve kimdir bilgileri. MAK araştırma kime ait sahibi ve analizleri. Televizyon programlarına çıkarak kamuoyu araştırma sonuçlarını açıklayan ve yorumarda bulunan MAK Araştırma şirketinin başkanı Mehmet Ali Kulat, kim olduğu merak ediliyor. Peki, Mehmet Ali Kulat kimdir? Kaç yaşında, nereli, ne mezunu, mesleği ve kariueri nedir? İşte Mehmet Ali Kulat’ın biyografisi

Mehmet Ali Kulat neci, kim, nereli ve yaşamı. MAK anket şirketi kime ait sahibi., Mak araştırma değerlendirme danışmanlık müşavirlik Org. İnş. ve tic. Anonim Şirketi. Ve Tic. Anonim Şirketi nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Katıldığı TV programlarında yaptığı analiz ve yorumlarla izleyicilerin dikkatini toplayan, Seçim arifelerinde yaptığı seçim anketleriyle dikkatleri üzerine çeken Mehmet Ali Kulat’ın biyografisi araştırılıyor. Bu bağlamda, Mehmet Ali Kulat kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte Mehmet Ali Kulat’ın biyografisi.
MEHMET ALİ KULAT KİMDİR? BİYOGRAFİSİ

Mak araştırma değerlendirme danışmanlık müşavirlik Org. İnş. ve tic. Anonim Şirketi. Ve Tic. Anonim Şirketi nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, 1966 yılında Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde doğmuştur. Evlidir ve 3 Çocuk babasıdır.

Mehmet Ali Kulat, ilk orta ve lise eğitimini Elbistan’da tamamladı. Lisans Eğitimini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Yüksek Lisans Eğitimini Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tamamladı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Bünyesinde Doktora Eğitimi aldı.

1989 yılında Nevşehir Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde öğretmenlik, 1991 yılında Ankara Mamak Muhabere Okulu Yedek Subay Eğitimi sonrasında Zonguldak’ta Yedek Subay Öğretmenl olarak askerlik hizmeti, 1992-2001 Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde Öğretim Üyeliği yapmıştır.

Mehmet Ali Kulat, halen pek çok siyasi parti, kamu kurumu ve özel kuruma danışmanlık yapmaktadır.

Mehmet Ali Kulat, Mak araştırma değerlendirme danışmanlık müşavirlik Org. İnş. ve tic. Anonim Şirketi. Ve Tic. Anonim Şirketi nin Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Ayrıca Kulat, Argeder strateji enstitüsü Başkanıdır.

MEHMET ALİ KULAT AKADEMİK ÇALIŞMALARI NELERDİR?

Doktora-Master Tezleri
Yurt İçi Ve Yurt Dışı Pek Çok Hakemli İlmi Dergide Yayınlanmış Bilimsel Makale
Ulusal Ve Uluslararası Sempozyum Tebliğleri
EGM ve İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği uluslararası çalışmalarda yayınlanan tebliğler
İngilizceden Ve Arapçadan Tercüme Akademik Çalışmalar
MAK Danışmanlık ve Argeder olarak yapılan pek çok saha araştırmasına yorum, değerlendirme ve analizler.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting