Ana Sayfa / Kime Ait / Mehmet Bostan nereli, neci ve yaşı (Varlık Fonu başkanı kim)
MEHMET BOSTAN VARLIK FONU BAŞKANI

Mehmet Bostan nereli, neci ve yaşı (Varlık Fonu başkanı kim)

Varlık Fonu Başkanı Mehmet Bostan aslen nereli, neci ve gerçek mesleği bilgileri. Mehmet Bostan kaç doğumlu memleketi ve çalıştığı kurum ve kuruluşlar bilgisi. Varlık Fonu başındaki Mehmet Bostan bilgileri ve yaşamı. Varlık Fonu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan, Kurul üyeleri: Yiğit Bulut, Kerem Alkin, Himmet Karadağ ve Oral Erdoğan.

Varlık Fonu Başkanı Mehmet Bostan memleketi, nereli, yaşı ve gerçek mesleği bilgileri. Mehmet Bostan eğitimi ve ne mezunu bilgileri.

MEHMET BOSTAN KİŞİSEL BİLGİLERİ ÖZGEÇMİŞİ

Mehmet Bostan, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. Yüksek Lisansı ise İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden aldı. 1995 yılında ekonomi alanında Denizbank’ta başladı. Ardından BNP AK Dresdner Bank’ta Pazarlama Müdür olarak çalıştı. Buradaki görevinden sonra Türkiye Sinai Kalkınma Bankası’nda Müdür olarak çalıştı. Son olarak Dresdner Bank AG Türkiye Baştemsilcisi olarak görev alan Bostan, 1 Eylül 2009 tarihi itibariyle Güneş Sigorta’da Mali İşler Yönetimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıolarak göreve başladı.Bu görevinin ardından Vakıf Emeklilik Genel Müdürü oldu. 15/08/2013 tarihinde SPK tarafından Turkcell Yönetim Kurulu Bağımsız Üyeliği’ne atandı. Evli ve iki çocuk babası olan Bostan, iyi derecede İngilizce biliyor.

Mehmet BOSTAN, 26 Şubat 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararıyla Özelleştirme İdaresi Başkanlığı görevine getirildi.

VARLIK FONU NEDİR, AMACI VE KURULUŞU

İlginizi Çekebilir

Gülnihal Karadereli bıçalı saldırıya uğradı

Gülnihal Karadereli çalıştığı Marmaray’da bıçaklı saldırıda yaralandı. İstanbul’da Marmaray İstasyonu’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Gülnihal …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting