Ana Sayfa / Genel / Mehmet Çilingiroğu’ndan canlı yayında gaf

Mehmet Çilingiroğu’ndan canlı yayında gaf

Prof. Mehmet Çilingiroğlu, Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız bölge programında gaf yaptı, “S.çtınız” kelimesini kullandı. CNN Türk’te küfür şoku. Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan’ın konuğu sıçtınız kelimesini kullanarak büyük bir gafa imza attı, Ahmet Hakan hemen araya girdi. 

Tarafsız Bölge programına katılan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu bir gafa imza attı. Çilingiroğlu, koronavirüs ile ilgili bilgi verirken ABD örneği sırasında sıçtınız dedi.

MEHMET ÇİLİNGİROĞLU EĞİTİM, YAŞI

Prof. Dr Mehmet Çilingiroğlu biyografisi ve hayatı merak konusu oldu. 2000 yılında Amerikan Kalp Derneği Moleküler Kardiyoloji alanında araştırmacı olarak çalışmalarına başlayan uzman doktor birçok üniversitede eğitim vermiştir. Peki Koç Üniversitesi tarafından “izinsiz yayına çıkmak” gerekçesiyle işine son verilen Mehmet Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında? Prof. Dr Mehmet Çilingiroğlu aslen nerelidir?
Televizyon programlarında katıldığı canlı yayınlarla birlikte Mehmet Çilingiroğlu son dönemde merak edilen isimler arasında yer alıyor. Türkiye’deki sağlık sistemiyle ilgili övgü dolu sözler sarf eden Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Türkiye ile ABD arasındaki sağlık sistemini karşılaştırarak, “Allah devletimizden razı olsun. Siz çok şanslısınız. Ülkemle gurur duyuyorum” demişti. Tüm bu yaşanan gelişmelerden sonra Prof. Dr Mehmet Çilingiroğlu hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Antalya Lisesi’nde eğitimini tamamlayan Çilingiroğlu, 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne giriş yapmıştır. Peki Mehmet Çilingiroğlu kimdir? Uzmanlık alanları nelerdir? Prof. Dr Mehmet Çilingiroğlu kaç yaşında ve nereli?

MEHMET ÇİLİNGİROĞLU KİMDİR?
Son günlerde en çok araştırılan isimlerin başında gelen Mehmet Çiligiroğlu biyografisi ve hayatıyla merak ediliyor. Haberimizde, ” Mehmet Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?” gibi soruların yanıtlarına ve Prof. Dr Mehmet Çilingiroğlu biyografisine erişebilirsiniz.
MEHMET ÇİLİNGİROĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?
Mehmet Çilingiroğlu, 2 Nisan 1970 tarihinde Denizli’de dünyaya geldi. 1983-1986 yılları arasında Antalya Lisesi’nde eğitimini tamamlayan Çilingiroğlu, 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne giriş yaptı.

1993 yılında stajını da Hacettepe Üniversitesi’nde yapan Mehmet Çilingiroğlu, 1994 yılında Virginia Commonwealth Üniversitesi’nde staj sürecini devam ettirdi.

1995 yılında yine aynı üniversitede dahiliye bölümünde görev almaya başlayan Çilingiroğlu, 2000 yılında Amerikan Kalp Derneği Moleküler Kardiyoloji alanında araştırmacı olarak çalışmalarına başladı.

2004-2006 yılları arasında San Antonio Teksas Sağlık Bilimleri Janey Briscoe Kardiyovasküler Araştırma Merkezi’nde Girişimsel Kardiyoloji Üyesi olan Çilingiroğlu, 2010 yılında Evanston Hastanesi / NorthShore Üniversitesi’nde Yapısal Kalp Hastalıkları Üyesi görevini ifa etmiştir.

Mehmet Çilingiroğlu’nun eğitim verdiği üniversiteler arasında Bahçeşehir Üniversitesi, Arkansas Üniversitesi, Texas Kalp Bilimleri Üniversitesi ve Koç Üniversitesi yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

İntegral müfredattan çıktı

MEB, lise 12. sınıflarda integral konusunu müfredattan çıkardı. integral artık liselerde okutulmayacak. Millî Eğitim Bakanlığı, …

Sınırsız Hosting