Ana Sayfa / Manşet / Mehmet Ekici Fener’den gönderildi

Mehmet Ekici Fener’den gönderildi

Fenerbahçe, futbolcu Mehmet Ekici’yi gönderiyor futbolcuya kendisine kulüp bulması istendi. Ersun Yanal’ın kadroda düşünmediği Mehmet Ekici’nin Fenerbahçe serüveni sona eriyor. Ancak bu haber henüz resmi değil. Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, Mehmet Ekici ile yolların ayrıldığını kişisel Twitter hesabından açıkladı.

Fenerbahçe’de Mehmet Ekici gönderiliyor iddiasını eski bir yönetici gündeme getirdi. Fenerbahçe’nin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe yönetiminin Mehmet Ekici’yi kadroda düşünmediğini ve Ekici’den kendisine kulüp bulması istendiğini açıkladı. Kutlualp, “Mehmet Ekici’ye ‘Kulüp bul’ dendi, o da ‘Bu saatte nasıl bulayım’ dedi” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Kutlualp, “Ekici karakterli bir kişilik şüphesiz ancak Fenerbahçe’nin menfaatleri, yapılanması, oyun planlaması bazen ayrılıkları gerektiriyor maalesef. Duygusallık, vefa çok önemli ama bazen vedalar olabiliyor. En önemlisi vedayı yakışır yapmak” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Bolu Tüneli 50 gün kapanıyor

Bolu Dağı tünelinin İstanbul istikametine olan bölümü 50 gün süreyle kapatılıyor. Bolu Dağı tüneli uzatma …

Sınırsız Hosting