Ana Sayfa / Genel / Mehmet Özhaseki siyaseti bırakıyor

Mehmet Özhaseki siyaseti bırakıyor

Mehmet Özhaseki siyaset sahnesinden çekiliyor. AKP Genel başkan yardımcısı olan Mehmet Özhaseki emekliye ayrılıyor siyasetten uzaklaşıyor. Son seçimlerde Mansur Yavaş’a karşı Ankara Büyükşehir belediye Başkanlığını kaybederek dikkat çeken Mehmet Özhaseki siyasete nokta koymaya hazırlanıyor.

AKP’nin en önemli isimlerinden Mehmet Özhaseki siyasete veda ediyor emekli hayatı yaşayacak. Mehmet Özhaseki siyaset sahnesinden çekiliyor. AKP Genel başkan yardımcısı olan Mehmet Özhaseki emekliye ayrılıyor siyasetten uzaklaşıyor. Son seçimlerde Mansur Yavaş’a karşı Ankara Büyükşehir belediye Başkanlığını kaybederek dikkat çeken Mehmet Özhaseki siyasete nokta koymaya hazırlanıyor.

Kayseri’de Kocasinan’ın Yıldızları Ödül Töreni’nde yaptığı konuşmada AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, gençlere seslendi. “Neredeyse 30 yılım şehir hizmetleriyle geçti.” diyen Özhaseki, Artık siyaseti yavaş yavaş bırakma zamanım geldi” dedi.

Özhaseki’nin konuşması şu şekilde:

Benim belediyecilik hikayem biraz uzun sürdü. 21 yıl, daha sonra da bakanlık görevi ve genel başkan yardımcılığı. Neredeyse 30 yılım şehir hizmetleriyle geçti. Artık yavaş yavaş siyasete ve bu tür işlere veda etme zamanım geldi. Gönül rahatlığı içerisinde herkese elveda derken, içim de bir heyecanla kaplı oluyor. Gözümün arkada olmadığını ifade ederek ayrılmak istiyorum. Allah siz gençlerimizi var etsin. Önünüzü hep açık etsin.İstikbalde hep güzel işler yaparak mutlaka ve mutlaka kendinizi yetiştirip, bu millete faydalı olursunuz diye de dua ediyorum. Sözü uzatmayacağım ama şunu bilin ki çalışmadan olmuyor. Ben buraya gelirken bile gideceğim programlarla alakalı tek tek oturup çalışmak zorunda hissediyorum kendimi.

İlginizi Çekebilir

Selahattin Demirtaş’ın Kobani davası cezası

Kobani davası Selahattin Demirtaş’a verilen ceza ne kadar oldu Kobani Davası en yüksek cezayı kim …

Sınırsız Hosting