Ana Sayfa / Kadınca / Melek Mosso’dan konser iptaline tepki

Melek Mosso’dan konser iptaline tepki

Şarkıcı Melek Mosso konserinin iptal edilmesine çok sinirlendi verdi veriştirdi. Kıyafetleri, el hareketleri ve şarkı sözleri ile radikal bir görünüm kazanan şarkıcı Melek Mosso iddia edildiği gibi gençlerin ahlakını mı bozmak istiyor, cinsellik onun için en önemli argüman mı yanıt verdi.

Melek Mosos Isparta konserini iptal edilmesi üzerine çok ağır eleştirilerde bulundu. Şarkıcı Melek Mosso, Isparta Uluslararası Gül Festivali’nde 3 Haziran’da düzenlenecek olan konserinin iptal edilmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mosso, “Karanlığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz.” dedi.

Aynur Doğan, Niyazi Koyuncu ve Apolas Lermi’nin ardından bu sefer de Isparta Uluslararası Gül Festivali’nde 3 Haziran’da düzenlenecek olan Melek Mosso konseri iptal edilmişti.

Konserle ilgili kamuoyunda bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları tarafından tepki gelmesinin ardından iptal olan konserle ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Mosso, “Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak.”dedi.

ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

Mosso, “Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Mosso’nun paylaşımı şu şekilde:

“Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ…Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz”

MELEK MOSSO KIZLARA UÇUN DEMİŞTİ

NE OLMUŞTU?

Melek Mosso, daha önce verdiği bir konserinde “Konuşmak istiyorsanız konuşun. Kimsenin nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini, nasıl giyinmeniz gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmaya ihtiyacınız yok. Uçun” ifadelerini kullandığı için hedef gösterilmişti.

İlginizi Çekebilir

Ülkü Sakalar neci, nereli ve kim?

Ülkü Sakalar aslen nereli, neci, yaşı, eğitimi ve kimdiri. İBB’de Tevfik Göksu’nun yerine başkanvekili olan …

Sınırsız Hosting