Ana Sayfa / Kime Ait / Melih Aydın neci, nereli ve kim?

Melih Aydın neci, nereli ve kim?

Melih Aydın aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi mesleği ne soruları. Eskişehir İYİ Parti belediye Başkan adayı Melih Aydın hakkında tüm merak edilenler. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girme kararı sonrası İzmir’in ardından Eskişehir adayını da açıkladı. Akşener, İYİ Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının Melih Aydın olduğunu duyurdu. Kürsüye Aydın ile beraber çıkan Akşener, “Melih boyun kaçmış, kilon kaçmış hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Melih Aydın neci, nereli ve kim yaşı kaç soruları. İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın hakkında merak edilenler. Yerel seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla girmeye karar veren İP’in İzmir’in ardından Eskişehir adayı da belli oldu.

Bugün Eskişehir’e giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı’nın Melih Aydın olduğunu açıkladı.

Kürsüye Aydın ile çıkan Akşener, “Melih boyun kaçmış, kilon kaçmış hep beraber göreceğiz. Bu arada benim boyum kaçmış, kilom kaçmış hep beraber göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta İzmir’e giden Akşener, partisinin İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu ilan etmişti.

Meral Akşener açıkladı! İYİ Parti'nin Eskişehir adayı Melih Aydın oldu

Melih Aydın, 1987 yılında Eskişehir’de doğdu. Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu, Süleyman Çakır Lisesi ve Anadolu Üniversitesi olmak üzere tüm okul hayatını Eskişehir’de tamamladı. İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunu olan Aydın, 16 yaşından bu yana aktif olarak ticari hayatın içinde.

İlginizi Çekebilir

John Lennon gitarı satılıyor

Dünyanın en pahalı gitarı açık arttırmada satılıyor. Müzik dünyasının efsane grubu Beatles’tan John Lennon’un 1960’larda …

Sınırsız Hosting