Ana Sayfa / Genel / Melih’in oğlu yemin metnini yanlış okudu

Melih’in oğlu yemin metnini yanlış okudu

Melih Gökçek’in oğlu Meclis’te yemin metnini yanlış okudu tekrar yemin etti. Melih Gökçek’in oğlunun meclis yemin metnini okuyamaması dikkat çekti. Melih’in oğlunun önümüzdeki süreçte Meclis’te işi zor deniyor. Meclisin 28. dönemi yemin töreniyle başladı. AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, yemininin ardından yanlış okuduğu gerekçesiyle tekrarlaması istendi. Gökçek’in ikinci tekrarında yemini kabul edildi.

Melih Gökçek’in oğlu vekil oldu ancak yemin metnini yanlış okudu. Melih Gökçek’in oğlunun yazılı bir metni bile okuyamaması dikkatlerden kaçmadı. Melih’in oğlunun Meclis’te nasıl bir çalışma sergileyeceği de epey bir merak konusu. Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, AK Parti listelerinden Ankara’dan milletvekili seçilerek 28. Dönemde Meclis sıralarında oturmaya hak kazandı. TBMM’de milletvekili yemin töreni için bugün yeni dönem için ilk oturum yapılırken Osman Gökçek de milletvekili yemini için kürsüye geldi.

TEKRAR OKUDU

Gökçek yemin ettiği sırada yanlış ifade ettiği bir kelime nedeniyle yemin metnini tekrar okudu. İlk ettiği yemin sonrası meclis divanı tarafından uyarılan Gökçek’in ‘tekrar okuyorum’ diyerek ikinci kez okuduğu yemin metni ise onaylanarak kabul edildi.

İlginizi Çekebilir

Senanik Öner at istismarı

PKK’lı teröristlerin insan olmadıkları bir kez daha ortaya çıktı. Senanik Öner isimli terörist bakın neler …

Sınırsız Hosting