Ana Sayfa / Kadınca / Melike Şahin neci, kim yaşı

Melike Şahin neci, kim yaşı

Şarkıcı Melike Şahin aslen nereli kaç doğumlu? Melike Şahin şarkıları neler ve Melike Şahin ne hastası neden gündem oldu haberi.

Melike Şahin nereli, yaşı, eğitimi ve Melike Şahin şarkıları neler sorusu. “Geri ver”, “Nasır” , “Tutuşmuş beraber” ve “Deli kan” gibi şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken son dönemin en popüler isimlerinden Melike Şahin’in bacaklarındaki yaralar dikkatleri çekmişti. Sedef hastası olduğunu açıklayan ünlü sanatçı bacaklarındaki yaraların nedenini ilk kez açıklamıştı. Başarılı sanatçı bu kez nazara karşı aldığı önlemi açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Nişantaşı’ndaki bir kozmetik mağazasında objektiflere yansıyan son dönemin başarılı sanatçılarından Melike Şahin, basın mensupları ile sohbet ederken bacaklarındaki yaraların nedenini açıklayarak dikkatleri üzerine çekmişti.

SEDEF HASTASI OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

“Geri ver”, “Nasır” , “Tutuşmuş beraber” ve “Deli kan” gibi şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken son dönemin en popüler isimlerinden Melike Şahin, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’ndaki bir kozmetik mağazasında gazeteciler ile sohbet etmişti. Sedef hastası olduğunu açıklayan başarılı sanatçı bacaklarındaki yaraların nedenini ilk ke duyurmuştu.

Geçtiğimiz akşam Maximum Uniq Açıkhava’da dinleyicileriyle bir araya gelen ünlü sanatçı bu kez de nazara karşı aldığı önlemi açıkladı.

Şebnem Paker’in Eurovision’da seslendirdiği “Dinle” şarkısını Hayranlarının karşısında yeniden yorumlayan başarılı sanatçı “Benim Eurovision’da ülkemi temsil etmeye kalbim dayanmaz” dedi.

melike-2.jpg

“KURŞUN DÖKTÜRÜP BURAYA GELDİK”

Firuze” ve “Uykumun Boynunu Bükme” şarkılarıyla geceyi sonlandıran Melike Şahin, konser öncesinde samimi açıklamalarda bulunarak nazara karşı aldığı önlemi açıkladı.

Melike Şahin, “Bütün orkestrayla beraber kurşun döktürüp buraya geldik” dedi.

Melike Şahin’in açıklamalarının ardından hayranları şaşkınlık içerisinde kaldı. Sosyal medyadaki pek çok Melike Şahin hayranı, ünlü şarkıcının açıklamalarının ardından ‘yok artık’ yorumunda bulundu.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting