Ana Sayfa / Kime Ait / Mercedes 5 bin Euro ikramiye verecek
MERCEDES MERKEZİ ALMANYA

Mercedes 5 bin Euro ikramiye verecek

Mercedes’in Almanya’daki merkezi ve çalışanları 5 bin 400 Euro ikramiye alacak. Alman otomobil devi Mercedes’in karı arttı. Mercedes çalışanlarını ikramiye ile ödüllendiriyor. Alman otomobil devi Mercedes küresel kriz, piyasalarda yaşanan dalgalanma ve en son ABD Başkanı Donald Trump’un yabancı araba ithalatın frenlemesine yönelik açıklamalarına rağmen Mercedes’te işler iyi gidiyor.

Alman malı otomobiller arasında Mercedes liderlik koltuğuna oturuyor. Mercedes, başarılarından dolayı çalışanlarına 5 bin 400’en Euro ikramiye verecek. Mercedes’in İstanbul doğumlu patronu, dünya başkanı Dr. Dieter Zetsche yoğun rekabete karşı Mercedes satışların iyi olduğunu, 2017 yılında 15.2 milyar Euro yatırımla elektrikli araba ve şöförsüz araba teknolojsin geliştirilmesine hazırlanıyor.

MERCEDES MERKEZİ NEREDE ALMANYA’DA

Ayrıca Mercedes iki ay sonra nisan ayında çalışanlarına 5 bin 400 Euro ikramiye ile ödüllendiriyor. İkramiye sadece Almanya’da çalışanlara verilecek. Dünya genelinde 300 bine yakın çalışanı bulunan Mercedes’in merkezi, Almanya’nın Baden Württemberg eyaletin başkenti Stuttgart kentinde bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet şirazesini kaybetti

Cübbeli Ahmet dini siyaset alet ederek her kesimin tepkisini çekmeye devam ediyor. dini kullanarak servet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting