Ana Sayfa / Kadınca / Meriç Keskin Kızılcık Şerbeti’nde

Meriç Keskin Kızılcık Şerbeti’nde

Meriç keskin neci, nereli, yaşı ve kimdir bilgisi. Kızılcık Şerbeti, Meriç Keskin oyuncu oldu. SHOW TV’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Kızılcık Şerbeti’ne sürpriz bir isim konuk oluyor. ‘Kızılcık Şerbeti’nde sosyal medyanın tanınmış ismi Meriç Keskin yer alacak

Meriç Keskin aslen nereli, yaşı, eğitimi ve neci soruları. Meriç Keski Kızılcık Şerbeti dizisinde oyuncu oldu.

SHOW TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizi ‘Kızılcık Şerbeti’nin bu akşam yayınlanacak bölümüne sosyal medyanın tanınmış ismi Meriç Keskin konuk olacak.

Dizinin merakla beklenen bölümünde Meriç Keskin, Zülkar’ın (Bahtiyar Memili) arkadaşı Hamiyet karakterine hayat veriyor. Bölümde Zülkar’ın davetiyle Hamiyet’in Ünallar’ın evine gelişi izleyenleri kahkahaya boğacak.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği ‘Kızılcık Şerbeti’ her cuma saat 20.00’de SHOW TV’de ekrana geliyor.

MERİÇ KESKİN KİM?

Meriç Keskin 24 Ekim 1986 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Macar Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Meriç Keskin kendini okur, gezer ve yazar olarak tanımlıyor. Meriç Keskin; gezi yazıları yazıyor, sosyal medya ile uğraşıyor

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting