Ana Sayfa / Yaşam / Mert Aydoğdu’ya saldırı (İzmirli işadamı)
MERT AYDOĞDU

Mert Aydoğdu’ya saldırı (İzmirli işadamı)

İzmir haber ve gelişmeleri ünlü işadamı Mert Aydoğdu’ya saldırı ve gelişmeleri. İzmir’in tanınmış işadamlarından Mert Aydoğdu, Konak ilçesindeki Alsancak semtindeki evinin önünde 5 kişinin sopalı ve bıçaklı saldırısına uğrayarak ölümden döndü.

Mert Aydoğdu İzmir Alsancak’da saldırıya uğradı, ölümden döndü ünlü iş adamı. İzmir’de dış ticaretle uğraşan Mert Aydoğdu, Alsancak semtindeki evinin önüne aracını park etti. İddialara göre, bu sırada evinin önünde beyaz araçla 5 kişi indi. Bu kişiler, ellerindeki sopa ve bıçakla Mert Aydoğdu’ya saldırdı. İş adamı, aldığı üst üste darbelerle kanlar içerisinde kaldı. Darp edilen Aydoğdu, aldığı darbelerle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Mert Aydoğdu, olay anını anlatarak, “Evime yaklaştım, arkadan takip eden araç durdu. İçinden inen 5 kişi sopalarla üstüme hucum etti. Kendime korumaya çalışsam da başaramadım” dedi. Mert Aydoğdu, tedavisinin ardından taburcu edildiğini de söyledi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting