Ana Sayfa / Spor / Mert Müldür Galatasaray’da gibi

Mert Müldür Galatasaray’da gibi

Galatasaray Mert Müldür’ü kadrosuna katıyor. Mert Müldtür maliyeti ne kadar ödeyecek Galatasaraydan alacağı ücret. Ara transfer döneminde çalışmalarını hızlandıran Galatasaray’dan Kaan Ayhan’ın ardından bir transfer hamlesi daha geldi. Sarı-kırmızılı ekip, milli oyuncu Mert Müldür’ü satın alma opsiyonuyla kiralamak için kulübü Sassuolo’ya resmi teklif yaptı.

Kaan Ayhan’dan sonra Mert Mlüdür de Galatasaray’a geliyor. İtalya Serie A ekibi Sassuolo’dan Kaan Ayhan’ı kadrosuna katan Galatasaray’ın Mert Müldür için de devreye girdiği iddia ediliyordu.

23 yaşındaki sağ bekin Türkiye’deki temsilcisi Özgür Dobruca, sarı-kırmızılıların transfer teklifini Radyospor’da değerlendirdi.

‘BU DÖNEM TÜRKİYE’YE GİTMEYE SICAK BAKMIYOR’

Galatasaray’ın Mert Müldür için transfer teklifi yaptığını belirten temsilci, “Galatasaray, Mert Müldür için teklif yaptı. Sassuolo da çözüm arıyor. Mert Müldür ise bu dönemde Türkiye’ye gitmeye sıcak bakmıyor” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’a transfer konusunda açık kapı bırakan Mert Müldür’ün temsilcisi, “Galatasaray’ın teklifi ve Sassuolo’nun çözüm arayışı bu dönemde olmasa bile yaz dönemi için başka bir sonuç doğurabilir” diye konuştu.

23 yaşındaki sağ bek bu sezon Sassuolo’da 3 maçta forma şansı buldu ve toplam 53 dakika sahada kaldı. Serie A ekibinin genç savunmacısının sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek.

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting