Ana Sayfa / Manşet / Mesut Özil 3,5 yıllığına Fener’de

Mesut Özil 3,5 yıllığına Fener’de

Fenerbahçe Mesft Özil’i imza attırdı 3,5 yıllığına. Fenerbahçe, Arsenal’den kadrosuna kattığı Mesut Özil ile 3 buçuk yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-lacivertliler, Mesut Özil transferini ‘Rüya gerçek oldu’ başlığı ile duyurdu.

Mesut Özil, Fenerbahçe’ye imza attı. Fenerbahçe, 32 yaşındaki futbolcu Mesut Özil’in transferi konusunda, Arsenal ve yıldız futbolcu ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayan sarı lacivertli kulüp konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Fenerbahçemiz, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil’i resmen kadrosuna kattı. Arsenal’dan bonservissiz şekilde kulübümüze transfer olan Mesut Özil ile 3,5 yıllık sözleşme imzalandı. Kariyerinde başta Dünya Kupası olmak üzere pek çok başarı ve kupa olan Mesut Özil, bundan sonra çocukluk rüyası olan Fenerbahçemiz için mücadele edecek. Kendisine sarı-lacivert çubuklu formayla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz.”

Yıldız futbolcunun bugün akşam saatlerinde yapılacak olan antrenmana katılması bekleniyor.

Öte yandan transferin duyurusu için yayınlanan videoda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “Mesut, bu güzel rüyayo gerçekleştirmeye hazır mısın?” sorusunu soruyor. Yıldız futbolcu ise, “Çocukluk aşkım olan çubuklu forma için savaşmaya hazırım başkanım” ifadelerini kullanıyor.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting