Ana Sayfa / Kadınca / Mesut Özil-Amine Gülşe kınası görüntüleri
MESUT ÖZİL İLE AMİNE GÜLŞE KINA GECESİNDE

Mesut Özil-Amine Gülşe kınası görüntüleri

Mesut Özil’den kına gecesi sürprizi. Amine Gülşe gelinliği ile fark yaratacak düğünde. Amine Gülşe-Mesut Özil kına ecesi görüntüleri çok beğenildi. İngiltere’nin önemli kulüplerinden biri olan Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe çiftinin kına gecesi sosyal medyaya damga vurdu.

Amine Gülşe-Mesut Özil düğünü ve Amine Gülşe gelinliği şimdiden merak konusu oldu. Mesut Özil, kına gecesinde döktürdü adeta.

Arsenal’in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe, kınanın yapıldığı salona davullar eşliğinde çalan “Ölürüm Türkiyem” şarkısı ile girdi.

Gecenin devamında Mesut, Amine Gülşen ile Ankara’nın Bağları isimli şarkıyla karşılıklı oynadı. Mesut  Özil ve Amine Gülşe, 7 Haziran’da İstanbul’da yapılacak düğünle dünya evine girecek. Ayrıca yıldız futbolcu Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe, evlilikleri şerefine ihtiyaç sahibi 1000 çocuğun ameliyatını karşılayacaklarını açıkladı.

MESUT ÖZİL İLE AMİNE GÜLŞE KINA GECESİNDE

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting