Ana Sayfa / Manşet / Mesut Özil Arsenal’dan gönderiliyor

Mesut Özil Arsenal’dan gönderiliyor

Arsenal, Mesut Özil’i hem performans hem de aldığı ücretin yüksekliği nedeniyle takımdan gönderiyor sezon sonu. Mesut Özil’in yeniden Almanya Bundesliga’ya dönmek istediği belirtiliyor. Arsenal’in tekin patronu Unai Emery gelecek sezonun planlaması için şimdiden harekete geçti.

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil’in Ada serüveni sona eriyor yeniden Avrupa’ya dönüyor. Tecrübeli tekin adam gelecek sezon için 4 ismin üzerini çizdi. Kadroda düşünmediği isimleri aldıkları yüksek ücret ve performansına göre şekillendiren Emery’in listesinin başında Mesut Özil geliyor.
Dailymail’de yer alan haberde Mesut Özil ile sürekli ters düşen İspanyol teknik adamın gelecek sezon Mesut Özil’i kadroda görmek istemediği bildirildi. Mesut Özil’in haftalık 350 bin euro kazanması da bu kararda etkili oldu.

Ayrıca Emery’in listesinde yer alan futbolculardan biri de Henrikh Mkhitaryan. 30 yaşındaki futbolcudan istediği verimi alamayan teknik adamın yeni sezon planlamasında yıldız futbolcuya yer vermeyeceği iddia edildi.

Sözleşmesi sonra erecek Dany Welbeck’e ise yeni teklif yapılmaması gündemde. Arsenal’li futbolcu Ramsey’in ise Juventus’a transfer olabileceği yazıldı.

İlginizi Çekebilir

Trafik cezaları katlandı

Trafik cezaları katlandı, ceza yiyen sürücü sayısı iki katına çıktı. Devletin en büyük gelir kalemi …

Sınırsız Hosting