Ana Sayfa / Manşet / Mesut Özil futbola veda etti

Mesut Özil futbola veda etti

Mesut Özil işadamı oldu futbolu bıraktı. Ünlü futbolcu mesut Özil futboldan emekli oldu kramponlarını astı. mesut Özil7in işi ne ne iş yapacak soruları. Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıkladı. Özil açıklamasında, “Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim.” dedi.

Mesut Özil futbola veda etti, ticari şirketleriyle ilgilenecek. Ünlü futbolcu Mesut Özil emeklilik kararı aldı ticari hayata yoğunlaşacak Dünya devi Real Madrid ve Arsenal’in yanı sıra ülkemizde Fenerbahçe ile Başakşehir formaları giyen Mesut Özil, yaşadığı ağır sakatlıklar sonrası kariyerini sonlandırdı. 34 yaşındaki Özil, kararını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

“FUTBOLU BIRAKMA ZAMANININ GELDİĞİNİ HİSSETTİM”

Mesut Özil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim.” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE’DE FORMA GİYMİŞTİ

Dünya devlerinde forma giyen ve ülkemizde de Fenerbahçe’ye transfer olan Alman asıllı yıldız futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla futbol hayatını noktaladığını belirtti.

Mesut Özil’in paylaşımı;

Son Dakika: Mesut Özil futbolu bıraktı

İlginizi Çekebilir

Vanspor sahadan çekildi

Vanspor-Bursaspor maçında ev sahibi ekip sahadan çekildi. Mehmet Büyükekşi yönetimindeki TFF adeta Türk futbolunun içine …

Sınırsız Hosting